Strømsgodset med sin første seier i år

Strømsgodset hadde ikke vunnet enda i årets Tippeliga før møtet med Sandefjord, og stod med to poeng. Sandefjord har på sin side hatt to komfortable seire og har dermed seks poeng. Det blir en kamp med totalt 35 avslutninger, hvorav 13 av disse er på mål.

Etter fire minutters spill er det en dobbeltsjanse til Strømsgodset, og Jørgen Horn har en stor mulighet til å sette ballen i mål. Slik går det ikke, og vi må vente til det 20. minutt før det kommer en scoring på Marienlyst Stadion. Det er Thomas Lehne Olsen som får ballen fra Iver Fossum og scorer dagens første mål. Det er ingen tvil om hvem som spiller best når Strømsgodset øker ledelsen til 2-0 med Øyvind Storflor etter 28 minutters spill.

storflorFørsteomgang skal vise seg å bli en mål med mye mål. Etter 33 minutters spill er det Sandefjord sin tur. Pål Alexander Kirkevold får ballen fra Victor Bindia og reduserer til 2-1. Et greit resultat å gå til pause på tenker nok Sandefjord, men Øyvind Storflor vil det annerledes. 38 minutter er spilt når han scorer dagens andre mål og øker ledelsen til 3-1. Det er også stillingen til pause, og Strømsgodset har vært klar best i de første 45 minuttene.

I andreomgang scores det på langt nær så mange mål som i første omgang, selv om det kunne ha blitt flere mål. Omgangens eneste mål kommer etter 90 minutters spill, og det er Sandefjord som står bak. Kristoffer Normann Hansen mottar et innlegg fra Erik Mjelde og kan sette ballen i mål. Det ender 3-2 til Strømsgodset, og laget fra Drammen tar sin første seier i årets Tippeliga.

 

Share