Store muligheter mellom Sarpsborg og Bodø

Sarpsborg 08 stod med fire poeng foran kampen mot Bodø Glimt. Nordlendingene hadde på sin side null poeng, og hadde hatt behov for tre poeng borte mot Sarpsborg. Det blir en kamp preget av mange avslutninger, og mål til begge lag.

heieren hansenI det første minuttet av kampen klarer Bodø Glimt sin spiller Ulrik Saltnes å pådra seg et gult kort. Ganske kjapt ute med å få det gule med andre ord. I de første 20 minuttene av kampen er det avslutninger av begge lag, og Sarpsborg er nærmest å øke ledelsen. Akkurat i det 20. minutt klarer Sarpsborg 08 å sette ballen i mål. Det er Ole Christoffer Heieren Hansen som scorer. Han header ballen i mål fra en corner av Anders Trondsen.

To minutter etter Sarpsborg sin scoring svarer Bodø Glimt. Fitim Azemi er målscorer etter en straffe. De første 40 minuttene av kampen har vært beveget av avslutninger til begge lag, og hurtig spill. Det står 1-1 til pause.

Ikke så mye å rapportere om i de første minuttene av andreomgang, men når 53 minutter er spilt skjer det derimot noe. Sarpsborg 08 får er frispark, og Steffen Ernemann setter ballen i mål. Han øker ledelsen til 2-1 til Sarpsborg 08. Når 76 minutter er spilt scorer Ole Christoffer Heieren Hansen mål igjen. Denne gangen er det dessverre feil vei, og det står 2-2 mellom Sarpsborg og Bodø. Det er også sluttresultatet, og Bodø Glimt tar dermed sitt første poeng for sesongen.

Det manglet ikke på muligheter i kampen, og begge lag kunne nok ha scoret både ett og to mål til i løpet av de to omgangene.

Share