Stoke senket Liverpool nok en gang

Jonathan Walters (2) og Kenwyne Jones senket Liverpool.

Liverpool fikk en kjempestart på kampen. Liverpool fikk straffespark etter 30 sekunder. Steven Gerrard satte straffen i mål for Liverpool etter 1 minutt. Bare tre minutter senere kom 1-1 scoringen, denne gangen var det Jonathan Walters som satte ballen i mål. 2-1 kommer som vanlig på corner fra Stoke. Kenwyne Jones header ballen i mål etter 11 minutter spill. Luis Suarez og Steven Gerrard har de farligste sjansene for Liverpool i den første omgangen, men 2-1 står det til Stoke til pause.

I den andre omgangen får Liverpool seg en kalddusj med en gang. Jonathan Walters setter inn 3-1 etter 49 minutter spill. Liverpool prøver og prøver men får ikke til så mye. Stoke er like farlige som Liverpool. Steven Gerrard med et kjempeskudd etter 89 minutter, men keeperen til Stoke Begovic redder nok en gang. Ingen flere scoringer blir det i kampen mellom Stoke og Liverpool.

Kampen endte med 3-1 seier til Stoke som tar nok en sterk hjemmeseier. Stoke har scoret 11 mål på hjemmebane, bare sluppet inn 4 på hjemmebane. Stoke er nå oppe på en 8. plass i Premier League, mens Liverpool ligger nå på en 10. plass på tabellen.

Share