Stengel matchvinner for Vålerenga

Start har åpnet årets sesong ganske så sterkt. De står fremdeles uten tap i Tippeligaen. Start vant den forrige kampen på hjemmebane denne sesongen, da vant de mot Sandefjord, den kampen endte med 2-1 seier. Start ligger som nummer seks på tabellen før kampen mot Vålerenga. Vålerenga for sin del har vært sterke i serieåpningen å står med 2-1-0 på de tre første kampene, den eneste bortekampen de har hatt har endt med uavgjort mot Sarpsborg. Vålerenga ligger som nummer tre på tabellen etter de tre første serierundene.

stengelVålerenga startet kampen best i Kristiansand. Allerede etter fire minutter spill kom kampens første scoring. Deshorn Brown spilte ballen til Ghayas Zahid som satte ballen i mål forbi Håkon Opdal. 0-1 til Vålerenga. Start kom mer og mer med i den første omgangen og etter 43 minutter spill kom scoringen for Start. Espen Børufsen fikk ballen i mål til 1-1. Start og Vålerenga gikk til pause med 1-1 til pause. I den andre omgangen klarte Start å snu kampen. 53 minutter spill fikk Matthias Vilhjalmsson sende Kristiansand til himmels. 2-1 til Start. Men rett etterpå svarte Vålerenga. Grindheim med pasning igjennom som Zahid toucher så vidt slik at Deshorn Brown sender den under beina til Håkon Opdal å vi er like langt i Kristiansand. 2-2 etter 55 minutter spill. Kampen bølget frem og tilbake og begge lag hadde sine sjanser for å få inn flere scoringer i kampen. Men etter 84 minutter spill kom avgjørelsen i kampen. Daniel Braaten utfordret og var sterk i duellene, ballen endte til slutt opp i beina på Herman Stengel som sørget for 2-3 ledelse og seier til Vålerenga.

Kampen endte med 2-3 seier til Vålerenga. Start går dermed på sitt første tap denne sesongen. Start ligger dermed som nummer syv på tabellen. Vålerenga for sin del topper dermed Tippeligaen etter seieren mot Start.

Share