Stabæk med sterk borteseier

Tromsø tok sin først seier i Tippeligaen sist serierunde. Tromsø vant 0-2 i Ålesund. Tromsø ligger som nummer elleve på tabellen etter fire serierunder. Tromsø har til gode å vinne hjemme denne sesongen. Tromsø har kun scoret et mål på hjemmebane på de to første serierundene i Tippeligaen. Stabæk har hatt en god serieåpning. Stabæk ligger som nummer fem på tabellen. Stabæk ligger som nummer seks på bortetabellen. Stabæk tapte 2-0 mot Odd borte, men revansjerte seg sist å tok å slo Lillestrøm 0-2 på bortebane sist kamp.

stabækDet har vært en jevnspilt omgang mellom Tromsø og Stabæk og vi måtte vente lenge på den første scoringen. Tromsø hadde et stangskudd tidligere i kampen og var farlige fremover, men det var Stabæk som fikk scoringene i den første omgangen. Etter 42 minutter spill kom 0-1 scoringen til Stabæk. Ernest Asante sørget for 0-1. Men rett før pause fikk Tromsø seg en skikkelig kalddusj. Cole Grossman sørget for 0-2 rett før pause til Stabæk. Stabæk gikk til pause med 0-2 over Tromsø. Stabæk hadde god kontroll i den andre omgangen og styrte for det meste kampen og tok en ganske grei seier mot Tromsø tilslutt.

Kampen endte med 0-2 seier til Stabæk. Tromsø ligger som nummer 14 på tabellen og sliter langt nede på tabellen etter de fem første serierundene. Stabæk ligger som nummer fem på tabellen, og har godt heng på lag som Molde, Odd og Vålerenga som de har like mange poeng som.

Share