Spania til EM-Finale

Spania møte Portugal i semifinalen i EM. Det skulle bli et spennende oppgjør mellom to naboland, som hadde mange spillere fra Barcelona og Real Madrid.

Portugal starter med å sjokkere Spania. Portugal ser ut som at de ikke frykter Spania, og spiller sin egen fotball. Spania sliter med å klare å få et skikkelig overtak på Portugal, men etterhvert i den første omgangen får de litt mer og mer ballkontakt og pasninger i laget igjen som er Spanias varemerke. Få store sjanser til lagene i den første omgangen, og begge lag går med null mål i garderoben. 0-0 etter de første 45 minuttene.

I den andre omgangen prøver også Portugal å gi Spania problemer, og det klarer de en del ganger, men den andre omgangen er som den første omgangen, få store sjanser, men mange kontringer frem og tilbake. Noen skumle frispark i farlig posisjon for Portugal og Cristiano Ronaldo, som ikke klarer å få ballen i mål på forsøkene sine.

Første ekstraomgang kommer det to brukbare sjanser. Men de heller går ikke i mål, og etter 105 minutter står det fremdeles 0-0 mellom Spania og Portugal.

Andre ekstraomgang veldig lik som resten av kampen har vært, men Spania er mer villige enn Portugal fremover nå. Spania er mer frempå og vil nok avgjøre før det blir noe straffesparkkonkurranse. Ender målløst i den andre ekstraomgang også, alt skal avgjøres på straffespark.

Spania: 4                                         Portugal: 2
Xabi Alonso bommer                  Joao Moutinho bommer
Andres Iniesta scorer                  Pepe scorer
Gerard Pique  scorer                    Luis Nani scorer
Sergio Ramos scorer                   Bruno Alves bommer
Francesc Fabregas scorer

Spania er videre til EM-Finale etter å ha slått Portugal 4-2 på straffer.

Share