Southampton holder følge i kampen om Champions League-plass

Southampton fikk med seg en viktig poeng fra Stamford Bridge da de klarte 1-1 mot Chelsea. Southampton har slippet inn minst mål i Premier League denne sesongen. Southampton har vært gode hjemme denne sesongen, og hvis de skal klare å være med helt inn å kjempe om Champions League-plass må de ikke avgi mer poeng på hjemmebane denne sesongen. For på de siste tre kampene hjemme står de med 1-1-1.

southamptonBurnley tok en sterk hjemmeseier sist serierunde da de slo regjerende Premier League-mester Manchester City på hjemmebane. George Boyd avgjorde kampen for Burnley som vant kampen 1-0. Burnley ligger som nummer 18 på tabellen, men har bare et poeng opp til sikker plass i Premier League.

Southampton scorer på det ene skuddet de har på mål i den første omgangen. Shane Long som hadde en stor prislapp på seg når han dro til Southampton, har ikke innfridd helt. Men det var Shane Long som klarte å få ballen i mål slik det stod 1-0 til Southampton etter 37 minutter spill. Southampton gikk til pause med 1-0 mot Burnley. Southampton kjørte ikke så mye på i den andre omgangen heller, og Burnley skapte like mange farligheter fremover som Southampton gjorde i denne kampen. Men etter 58 minutter spill kom scoringen for The Saints. Jason Shackell med selvmål for Burnley å det stod 2-0 til Southampton.

Kampen endte med 2-0 seier til Southampton. Southampton ligger som nummer seks på tabellen, mens Burnley ligger fremdeles som nummer 18 på tabellen.

Share