Sociedad med sen scoring berget poeng

Malaga tok en sterk borteseier sist de møte Sociedad i serien. Malaga vant kampen tilslutt 0-1. Malaga ligger som nummer syv på tabellen. Malaga står med 3-0-3 på de siste seks seriekampene i La Liga, og har mistet litt grepet på Villarreal og Sevilla som de nesten hadde tatt igjen. Real Sociedad er i god form for tiden og har kommet seg opp fra nedrykksstriden. Real Sociedad ligger nå som nummer ni på tabellen, bare tre poeng bak Athletic Bilbao som ligger på plassen foran som har åttendeplassen. Real Sociedad står bare med en borteseier denne sesongen, men den kom mot Getafe i midten i Mars.

real sociedadMalaga var det førende laget og de hadde flest sjanser, men det var ikke så mye å melde om å målprotokollen i den første omgangen. Malaga og Real Sociedad gikk til pause med 0-0. I den andre omgangen ble det litt mer fart da Malaga går opp i en ledelse ganske så tidlig. Recio ordner dermed 1-0 til Malaga bare ti minutter ut i den andre omgangen. Real Sociedad gir seg ikke å prøver å få inn en scoring, slik at de får med seg et poeng hjem. Etter 83 minutter av kampen får de scoringen sin ved Ruben Pardo.

Kampen endte 1-1 mellom Malaga og Real Sociedad. Malaga ligger fremdeles som nummer syv på tabellen, mens Real Sociedad ligger som nummer ti på tabellen etter et poeng mot Malaga.

Share