Sjansesløsing for Schalke 04

Schalke 04 har hatt problemer den siste tiden, og ligger for øyeblikket som nummer fem på tabellen. Det er hele åtte poeng opp til fjerdeplassen som gir kvalifisering til Champions League, noe som kan se tøft i årets sesong for Schalke. Schalke 04 har ikke vunnet en seriekamp de siste tre seriekampene. Freiburg for sin del har to strake seire i Bundesligaen og har vist fremgang den siste tiden. Freiburg har kommet seg opp fra nedrykksplass og ligger for øyeblikket som nummer 14 på tabellen. De slo Schalke 04 sist kamp 2-0.

schalkeSchalke har produsert flest sjanser i den første omgangen mot Freiburg, men ingen skudd fra noen av lagene har vært på mål i denne første omgangen. Schalke 04 og Freiburg går til pause med 0-0. Freiburg kunne fått en scoring i det 58 minutt da Julian Schuster bommet på et straffespark. Schalke har kjørt på for fullt i den andre omgangen, men de har fremdeles ikke klart å fått ballen i mål etter 80 minutter spill. Schalke har kjørt over Freiburg i den andre omgangen å skapt mange gode sjanser fremover på banen, men ballen vil ikke i mål for Schalke sin del i denne kampen.

Kampen endte med 0-0 mellom Schalke 04 og Freiburg. Schalke 04 ligger som nummer fem på tabellen, og ligger nå ti poeng bak Leverkusen som har fjerdeplassen som gir kvalifisering til Champions League neste sesong. Mens Freiburg for sin del ligger som nummer 14 på tabellen.

Share