Shelvey berget poeng for Swansea

Swansea klarte uavgjort sist kamp mot Everton på bortebane. Swansea ligger som nummer åtte på tabellen. Swansea er i god form der de har tatt to strake seire i Premier League. Swansea står med 4-0-2 på de siste seks kampene. Everton har vært i imponerende form den siste tiden å står nå med tre strake seire i Premier League. Everton har samtidig klatret høyt opp på tabellen å ligger som nummer 12 på tabellen. Everton har gått på mange smeller på bortebane denne sesongen.

jonjo shelveyEverton var best i den første omgangen, der de skapte flest sjanser fremover og var gode på bortebane mot Swansea. Helt på tampen av den første omgangen kom scoringen for Everton. Fire minutter før pause kom 0-1 scoringen til Everton av Aaron Lennon. Everton gikk til pause med en 0-1 ledelse. Everton spilte godt i andre omgangen også, men etter 68 minutter fikk Tim Howard gult kort for felling og Swansea fikk straffespark. Jonjo Shelvey satte sikkert straffen i mål for Swansea. 1-1 stod det etter 69 minutter spill. Everton kjørte på videre i den andre omgangen etter scoringen til Swansea, og skapte noen farligheter fremover på banen.

Kampen endte med 1-1 mellom Swansea og Everton. Swansea ligger som nummer åtte på tabellen, mens Everton ligger som nummer tolv på tabellen.

Share