Selke matchvinner for Bremen

Werder Bremen ligger som nummer ni på tabellen. Werder Bremen er det laget sammen med Frankfurt som har sluppet inn mest mål i Bundesligaen denne sesongen. Frankfurt og Werder Bremen har også scoret mange fremover på banen denne sesongen. Werder Bremen har kun en seier på de siste seks seriekampene i Bundesligaen. Werder Bremen gjør det godt på hjemmebane der de ligger som nummer ni på hjemme tabellen. Frankfurt ligger som nummer elleve på tabellen og har falt litt den siste tiden. Frankfurt har ikke vunnet på de siste fem seriekampene i Bundesligaen. De siste fem kampene står de med 0-2-3.

davie selkeFrankfurt har vært det laget som har produsert flest sjanser i den første omgangen, men det er ingen av lagene som har klart å fått ballen i mål i den første omgangen. Werder Bremen og Frankfurt går dermed til pause med 0-0. Werder Bremen er det beste laget i den andre omgangen og etter 66 minutter spill får de endelig scoringen sin. Davie Selke ordnet 1-0 til Werder Bremen. Werder Bremen kjørte over Frankfurt i den andre omgangen og tok dermed nok en seier på hjemmebane.

Kampen endte med 1-0 seier til Werder Bremen. Werder Bremen ligger som nummer syv på tabellen. Frankfurt faller som en sekk på tabellen og ligger som nummer tolv på tabellen.

Share