Schalke snudde kampen til seier

Schalke vant 4-0 sist gang de møte Stuttgart i seriesammenheng. Schalke 04 ligger som nummer fem på tabellen. Schalke 04 er i skremmende dårlig form for tiden å står med 0-4-2 på de siste seks seriekampene. Schalke har ikke vunnet en seriekamp siden de slo Hoffenheim på hjemmebane med 3-1. Sist gang Schalke 04 vant en kamp var bortekampen mot Real Madrid da de vant 3-4. Stuttgart ligger helt nederst i Bundesligaen. Stuttgart har vunnet to av de siste seks seriekampene i Bundesligaen. Stuttgart har tatt et poeng mer på bortebane denne sesongen, enn de har gjort på hjemmebane.

schalkeSchalke 04 startet kampen best mot Stuttgart og allerede etter ni minutter kom scoringen for Schalke 04 som har vært i skrekkelig form den siste tiden. Klass-Jan Huntelaar scoret dermed sitt åttende seriemål for sesongen. Martin Harnik sørget for at det stod 1-1 etter 22 minutter spill. Schalke 04 og Stuttgart går til pause med 1-1. Stuttgart har vært det førende laget i den andre omgangen og bare seks minutter ut i den andre omgangen kommer 1-2 scoringen til Stuttgart. Filip Kostic scoret målet for Stuttgart. Men Schalke gir seg ikke og etter 78 minutter setter Klass-Jan Huntelaar inn sitt andre mål for dagen og sørger for at det står 2-2. Stuttgart-spilleren Florian Klein setter ballen i eget mål etter 89 minutter og sørger dermed for at det står 3-2 til Schalke 04.

Kampen endte med 3-2 seier til Schalke 04. Schalke 04 ligger som nummer fem på tabellen, mens Stuttgart ligger helt nederst på tabellen etter 31 serierunder.

Share