Schalke misbruker sjansene å klarte bare et poeng

Håvard Nortveit med tidlig gult kort, men Borussia Mönchengladbach tok med seg sterkt bortepoeng.

Håvard Nortveit viser seg fram med en gang i kampen for Borussia Mönchengladbach. Etter 1 minutt får Håvard Nortveit det første gule kortet i kampen. Schalke har dominert hele den første omgangen. Schalke har hatt 11 skudd, mens Borussia Mönchengladbach har bare hatt et skuddforsøk. Schalke har hatt 3 skudd på mål, mens Borussia Mönchengladbach har ikke hatt et eneste skudd på mål. Schalke og Borussia Mönchengladbach går til pause med 0-0.

Schalke er det beste laget i den andre omgangen også. Men det er Borussia Mönchengladbach som tar ledelsen. Etter 62 minutter spill har Borussia Mönchengladbach sitt første skuddforsøk på målet å får ballen i mål også. 0-1 ved Igor de Camargo etter 62 minutter spill. Schalke gir seg ikke og etter 86 minutter kommer scoringen endelig for Schalke. 1-1 kommer ved Julian Draxler.

Kampen endte med 1-1 mellom Schalke 04 og Borussia Mönchengladbach. Schalke 04 var det beste laget i kampen, men Borussia Mönchengladbach var smarte å får med seg et poeng. Håvard Nortveit spilte hele kampen for Borussia Mönchengladbach.

Share