Sandnes Ulf knuste Fredrikstad 5-1

Sandnes Ulf og Fredrikstad var to lag som virkelig trengte poeng i bunnkampen. Fredrikstad startet kampen best, etter et selvmål av Morten Bertolt etter bare 8 minutters spill. 3143 spillere hadde møtt opp for å se Sandnes Ulf spille mot Fredrikstad.

Sandnes Ulf utligner etter 25 minutters spill med Christian Grytkjær. Kepperen går til høyre, mens Grytkjær setter ballen til høyre i målet på straffesparket. Like før førsteomgang er ferdig er Sandnes Ulf på ferde igjen, og denne gangen er det Anel Raskaj som setter ballen i mål. Det står 2-1 til pause, og Sandnes Ulf har vært det beste laget.

I andreomgang må Fredrikstad-spiller Khalif Jabbie ut med skade etter 52 minutters spill. Sandnes Ulf får straffe igjen, og Christian Grytkjær setter ballen sikkert i mål igjen. Tre minutter etterpå er det Fredrik Torsteinsbø som åpner målkontoen for Sandnes Ulf, og setter inn 4-1. Mot slutten av kampen scorer Sandnes Ulf enda en gang, og denne gang er det Steinthór Thorsteinsson som setter ballen i mål. Kampen mellom Sandnes Ulf og Fredrikstad ender 5-1. Fredrikstad sliter i bunn av Tippeligaen, mens Sandnes Ulf er oppe på kvalikkplass.

Share