Sandefjord vinner over Sarpsborg 08

Sandefjord stod med tre poeng foran dagens kamp, mens Sarpsborg 08 stod med fire poeng på sin side. Sandefjord og Sarpsborg skal i utgangspunktet være to jevngode lag, men et rødt kort ødela litt for sarpingene i dag. En kamp med lite mål, selv om det kanskje burde vært noen flere.

De første 20 minuttene av kampen kan sies å være ganske tafatt, og verken Sandefjord eller Sarpsborg 08 klarer å lage noen store muligheter. Totalt fem spillere blir sendt i oppvarming, og det er tydelig at trenerne ikke er fornøyde med hva de har sett så langt. De første 45 minuttene er ikke mye å skryte av, og 0-0 til pause er et helt greit resultat.

normann hansen54 minutter er spilt og det skjer noe i kampen. Sarpsborg 08 pådrar seg et rødt kort, og det er Henrik Ojamaa får det. Han kommer altfor sent inn i en duell, og gjør det dermed mye vanskeligere for Sarpsborg. 10 minutter etter utvisningen scorer Sandefjord og det står 1-0. Det er Kristoffer Normann Hansen som setter ballen i mål. Sarpsborg-keeper Duwayne Kerr burde absolutt tatt den ballen, og fomler den regelrett inn i eget mål.

Det ender 1-0 til Sandefjord, som ligger på en femteplass når tre runder er spilt i Tippeligaen. Ingen stor kamp for verken Sandefjord eller Sarpsborg 08.

Share