Sandefjord med komfortabel seier over Bodø Glimt

To lag som vi har spådd kommer til å kjempe i bunn i år skulle møtes til dyst på Komplett Arena. Sandefjord rykket opp fra Adeccoligaen i fjor, og åpnet hjemme mot Bodø Glimt. Sandefjord har vi tippet på kvalikkplass i årets Tippeliga. Det er altså ingen storkamp, men det er en nykommer i Sandefjord som imponerer i dag.

Folk har nesten ikke rukket å funnet plassen sin på tribunen før Alexander Gabrielsen putter ballen i mål. Etter bare seks minutters spill kommer Gabrielsen på bakre og header ballen i mål etter en corner. Etter at de første 20 minuttene er spilt i Sandefjord har ikke Bodø Glimt fått til noe som helst. Sandefjord er helt klart best i første omgang, og like før dommeren skal blåse av kommer Bodø Glimt med en overraskende scoring. Henrik Furebotn blåser ballen i mål, og er nok et frispark som keeper Busk burde tatt.

mendy

Etter 45 minutters spill pådrar tidligere KBK-spiller Jean Mendy seg et gult kort. Kanskje er det dette som skal til, for fem minutter etterpå er Mendy på ferde og setter ballen i mål. Pål Alexander Kirkevold dribler seg forbi flere spillere og prøver seg på et skudd, Mendy setter returen. Etter 64 minutters spill er Mendy foran mål igjen og det står 3-1 til Sandefjord.

Bodø Glimt må skjerpe seg skal de henge med i Tippeligaen, for dagens prestasjon var ikke god nok. En god kamp av Jean Mendy, og fortjener skryt etter dagens to scoringer. Det ender 3-1 til Sandefjord på Komplett Arena i den første runden av Tippeligaen 2015.

Share