Sakho matchvinner for West Ham

West Ham spilte uavgjort sist kamp mot Sunderland denne sesongen. West Ham har begynt å fått det tøft å ligger som nummer 10 på tabellen. West Ham står med 0-3-3 på de siste seks kampene. De har også tapt de siste tre kampene i Premier League.

diafra sakhoSunderland er ikke akkurat i noe bedre form de, fikk juling sist runde av Aston Villa som vant kampen tilslutt 0-4. Sunderland står med 0-3-3 på de siste seks kampene, og er bare et poeng over nedrykksstreken.

West Ham og Sunderland sliter med å skape alt for mye fremover på banen. West Ham har et godt skudd med Song, men det er det eneste egentlig. West Ham og Sunderland går til pause med 0-0. Jevn andre omgang mellom West Ham og Sunderland. Ser på lang vei at det er to lag som har slitt mye i det siste. Etter 88 minutter kommer endelig scoringen i kampen. Diafra Sakho ordner 1-0 til West Ham. Det er hans tiende seriemål i Premier League denne sesongen.

Kampen endte med 1-0 seier til West Ham. West Ham ligger som nummer 9 på tabellen etter seieren mot Sunderland. Sunderland ligger som nummer 17 på tabellen etter tapet, og de ligger bare et poeng foran Burnley som ligger på nedrykk.

Share