Rupp snudde kampen for Paderborn

Freiburg klarte å få poeng sist gang de møte Paderborn i serien, den kampen endte med 1-1. Freiburg ligger som nummer 14 på tabellen og sliter nede i nedrykksstriden. Freiburg har tatt litt lite poeng den siste tiden å står med 0-2-1 på de siste tre seriekampene i Bundesligaen. Paderborn for sin del ligger som nummer 17 på tabellen. Paderborn har bare vunnet en kamp av de siste ni seriekampene i Bundesligaen denne sesongen. Paderborn har kun vunnet to bortekamper denne sesongen og har kun scoret åtte mål på 15 bortekamper totalt.

lukas ruppHar vært en underholdene første omgang mellom Freiburg og Paderborn. Nils Petersen setter inn 1-0 etter 40 minutter spill. Petersen sitt syvende seriemål for sesongen for Freiburg. Freiburg går til pause med 1-0 ledelse over Paderborn. Paderborn spilte en god andre omgang mot Freiburg og etter 70 minutter spill kom scoringen for Paderborn. Lukas Rupp scoret dermed sitt andre seriemål for Paderborn denne sesongen. Lukas Rupp gjør det igjen for Paderborn. Paderborn snur kampen mot Freiburg og leder dermed 1-2 på bortebane. Rupp med sitt andre mål i kampen etter 80 minutter spilt.

Kampen endte med 1-2 seier til Paderborn. Freiburg ligger som nummer 15 på tabellen, mens Paderborn med seier har gått forbi Freiburg på tabellen. Paderborn ligger dermed som nummer 14 på tabellen.

Share