Rosenborg tar over som serieledere

Tromsø er serieledere og har vært gode i årets sesong. Tromsø står med 3-1-0, men det skal sies at de har møtt de enkleste lagene i årets Tippeliga. Rosenborg har vært opp å ned, men har ikke tapt i år de heller, de spilte uavgjort mot Sogndal på hjemmebanen som kanskje var skuffelsen og det samme var uavgjortresultatet mot Lillestrøm, men resten av kampene har de vært gode.

I den første omgangen bølget det frem og tilbake og det var gode sjanser til begge lag. Men det ble ingen scoringer, og det stod 0-0 til pause mellom Rosenborg og Tromsø.

Den andre omgangen da kom scoringene og enda flere målsjanser. Etter 64 minutter kommer scoringen til Rosenborg og den kommer med Markus Henriksen som banker ballen i mål til 1-0 til Rosenborg. Etter 72 minutter kommer 2-0 scoringen til Rosenborg og den kommer til å bli diskutert i lang tid om det skulle vært scoring, Mikael Dorsin er i offside og burde blitt vinket for, men satte ballen i mål til 2-0. Helt på tampen setter Jonas Svensson inn 3-0 til hjemmelaget.

Kampen ender med 3-o seier til Rosenborg, som tar over som serieledere.

Share