Rosenborg snudde kampen mot Fredrikstad

Rosenborg er ubeseiret i årets Tippeligasesong, og har 1-2-0 i årets Tippeliga. Fredrikstad slo først Stabæk med 5-0 hjemme, før de spilte uavgjort 1-1 mot Hønefoss.

Sist kamp Rosenborg spilte på Fredrikstad stadion var i fjor da tapte Rosenborg kampen 2-0.

I første omgangen var det Fredrikstad som hadde de beste sjansene, og hadde mye av banespillet. Det var Thomas Holm som scorte 1-0 etter 35 minutter da han fikk ballen og prøvde et skudd fra 17 meters hold som han satte oppe i krysset, fin scoring av Thomas Holm. Det stod 1-0 til pause til Fredrikstad over Rosenborg.

Andre omgangen bestemte Rosenborg å sette innpå unggutten Sælnes, som fikk sin debut mot Sogndal i sist kamp. Rosenborg tok over spillet, og hadde god kontroll på Fredrikstad i det meste av andre omgangen.

Steffen Iversen satte inn 1-1 etter at han kranglet ballen i mål, før han ble tatt ut litt senere. Rosenborg avgjør kampen på corner, med at Jim Larsen stanger inn 1-2 til trønderne.

Rosenborg med sin første borteseier for året, og tok dermed serieledelsen i årets Tippeliga, men det er de vel ikke etter at den 4. Serierunde er ferdig.

Share