Rosenborg nærmer seg toppen av Tippeligaen

Rosenborg slo Aalesund sist kamp i Tippeligaen og da imponerte de. Denne gangen skulle de dra til Sogndal for å spille kamp, og det var ingen lett kamp. Sogndal for sin del spilte sist borte mot Molde og tapte 2-1, men spilte egentlig en ganske bra kamp, og kunne kommet fra Rosenes by med et poeng, men det gjorde de ikke. Det var også duket for debut fra start på Tarik Elyounossi og Tore Reginiussen for Rosenborg.

Sogndal åpnet kampen best og kjørte over Rosenborg i starten av kampen. Rosenborg kom mer og mer med utover i omgangen, men målløst ble det etter de første 45 minuttene av den første omgangen.

I den andre omgangen vartet Rosenborg opp med god fotball. Der både Rade Prica og Tarik Elyounossi fikk sine store sjanser men bommet på de. Mikkel Diskerud fikk sin debut for Rosenborg da han kom innpå banen etter 63 minutter. Men etter 70 minutter fikk Rosenborg straffe, og den skulle Borek Dockal ta, og setter den greit i mål. 0-1 til Rosenborg. Senere blir Markus Henriksen felt innenfor straffemerket og ny straffe til Rosenborg. 0-2 signert Borek Dockal som satte inn sitt 8. tippeligamål for sesongen. John Chibuike avslutter målfesten i andre omgang, med å putte på til 0-3 for Rosenborg.

Kampen endte med 0-3 seier til Rosenborg, og er nå mye nærmere Strømsgodset nå enn de var før denne runden.

Share