Rosenborg banker Haugesund

Rosenborg kan vise seg å bli en tøff motstander for Molde i årets Tippeliga, og laget viser svært gode tendenser etter at to runder er spilt. 5-0 mot både Aalesund og Haugesund er knallsterkt, og at Skullerud og Molde blir litt nervøse når de ser Rosenborg sine resultater, tviler jeg ikke på.

søderlundDet er Haugesund som åpner best i løpet av de første 15 minuttene mot Rosenborg, men det er trønderne som får uttelling etter 18 minutters spill. Alexander Søderlund scorer mål mot gamle lagkamerater i Haugesund. Det er innlegg fra Tobias Mikkelsen som gjør at Søderlund kan sette ballen i mål. Per Morten Kristiansen i Haugesund-målet har ikke mulighet til å ta denne ballen.

Etter 28 minutters spill er det spilleren som la ballen til Søderlund som åpner målkontoen. Tobias Mikkelsen får ballen fra Mike Jensen, og plasserer ballen i høyre hjørne av målet. Fire minutter etterpå er det Fredrik Midtsjø sin tur å score mål. Det er Alexander Søderlund som legger igjen til Midtsjø, som skyter ballen i mål fra 20 meters hold. Det står 0-3 til pause, og Haugesund ser ikke ut til å henge med i kampen.

Andreomgang skal vise seg å by på enda mer moro for Rosenborg og trøndere. Alexander Søderlund setter inn 0-4 etter 58 minutters spill. Rosenborg ser ikke ut til å være helt fornøyde enda, og etter 80 minutters spill er det Tomas Malec sin tur. Liam Henderson sentrer til Malec som enkelt kan putte ballen i mål. Det siste målet til Rosenborg kommer etter 86 minutters spill når Jørgen Skjelvik scorer på en retur fra Per Morten Kristiansen.

Det ender altså 0-6 til Rosenborg, og jeg tipper at noen i Molde er litt nervøse for årets Rosenborg-lag. Det er ihvertfall ingen tvil om at Molde kommer til å få kamp om gullet i årets Tippeliga!

Share