Ronaldo scoret på sitt første frispark på 347 dager

Real Madrid vant overlegent sist gang de møte Eibar og det var på bortebane. Da vant Real Madrid kampen tilslutt med 4-0. Cristiano Ronaldo med kampens store spiller den kampen med to scoringer og en målgivende pasning. Real Madrid banket Granada i helgen med hele 9-1. Real Madrid spilte ikke akkurat noen god første omgang mot Rayo Vallecano, men det rettet mye på seg i slutten av kampen. I den andre omgangen fikk det til det gode spillet offensivt å vant tilslutt kampen med 0-2. Real Madrid ligger fremdeles som nummer to på tabellen, bare fire poeng Barcelona som leder La Liga. Real Madrid har vært sterke hjemme denne sesongen å står med 47 seriemål hjemme denne sesongen, bare fem mindre enn Barcelona som har spilt en hjemmekamp mer enn Real Madrid. Eibar for sin del har vært i fryktelig form over lengre tid og sist kamp mot Malaga sikret de seg en viktig seier med å vinne 1-0 på hjemmebane. Eibar lå lenge som nummer åtte på tabellen, nå har de falt skikkelig å ligger som nummer 14 på tabellen. Eibar står med 1-1-4 på de siste seks kampene i La Liga.

cristiano ronaldoReal Madrid fikk et god start på kampen mot Eibar med gode muligheter fremover på banen. Etter 18 minutter kommer en godt slått corner som Sergio Ramos skyter i tverrligger, og rett etterpå setter Isco ballen i stolpen, som går mellom begge stolpene og ruller på streken. Bare tre minutter senere kommer scoringen for Real Madrid. Cristiano Ronaldo setter inn 1-0 på frispark. Cristiano Ronaldo sitt 38 seriemål denne sesongen for Real Madrid. Det tar ikke mer enn ti minutter senere så kommer også 2-0 til Real Madrid. Javier Hernandez header inn innlegget som han får fra Alvaro Arbeloa. Real Madrid går til pause med en fortjent 2-0 ledelse over Eibar. Real Madrid roet seg mer ned i den andre omgangen, men hadde noen gode målsjanser. Men etter 83 minutter spill kommer punktumet i kampen for at Eibar ikke kunne komme inn igjen. Jese Rodriguez sørget for 3-0 til Real Madrid.

Kampen endte med 3-0 seier til Real Madrid. Real Madrid ligger fremdeles som nummer to på tabellen, men ligger nå bare et poeng bak Barcelona som møter Sevilla senere i kveld. Eibar for sin del ligger som nummer 14 på tabellen, og har bare seks poeng ned til nedrykksplassen.

Share