Rødt kort, straffebom og Søderlund med to scoringer

Rosenborg topper Tippeligaen så langt, og har vært interessant å se på denne sesongen. Rosenborg har scoret hele fire mål i snitt på de første fire seriekampene i Tippeligaen. Rosenborg står med 1-1-0 på hjemmebane der de åpnet med å slå Aalesund 5-0, før kampen mot Strømsgodset endte med et skuffende 1-1 resultat. Start for sin del har åpnet serien veldig godt. Start ligger som nummer åtte på tabellen etter de fire første serierundene. Start gikk på sitt første tap i sist serierunde da de tapte 2-3 hjemme for Vålerenga.

søderlundStart åpnet kampen fantastisk mot Rosenborg og tok ledelsen allerede etter fire minutter spill da Espen Børufsen ordnet 0-1 til Start. Start spilte en god første omgang, men Rosenborg kom seg mer og mer utover i den første omgangen. Men Start gikk til pause mot Rosenborg med en fortjent 0-1 ledelse. Rosenborg spilte en god andre omgang, der de tok kommandoen og spilte en solid andre omgang. Robert Sandnes pådro seg et gult kort allerede tre minutter ut i den andre omgangen. Alexander Søderlund sørget for en fortjent 1-1 scoring etter 57 minutter spill. Robert Sandnes pådro seg sitt andre gule kort da han felte Pål André Helland som herjet på høyrekanten mot Robert Sandnes. Alexander Søderlund bommet på straffespark etter 72 minutter spill, men satte inn 2-1 etter 74 minutter spill da han stanget inn ledermålet til Rosenborg. Liam Henderson kom innpå på slutten av kampen og sørget for 3-1 ledelse til Rosenborg. Mike Jensen var involvert i alle målene til Rosenborg der han la målgivende på alle tre målene. Kristoffer Ajer setter inn et trøstemål for Start helt på tampen av kampen og sørget for 3-2.

Kampen endte dermed med 3-2 seier til Rosenborg tilslutt tar en velfortjent seier. Men Start skal ha mye skryt for hvordan de presterte mot Rosenborg. Rosenborg topper dermed Tippeligaen tre poeng foran Molde som er nærmeste utfordrer etter fem serierunder. Rosenborg er det eneste laget som ikke har tapt en Tippeligakamp i starten på sesongen. Start ligger som nummer elleve på tabellen.

Share