Reading med årets første seier i Premier League

Adam Le Fondre ble matchvinner for Reading.

Everton har åpnet årets sesong i Premier League fantastisk, og det gjorde de også borte mot Reading. Etter 10 minutter spill kommer scoringen til Everton etter en kjempegod start på kampen med mange målsjanser for Everton. Steven Naismith er målscorer for Everton. 0-1 til Everton etter 10 minutter spill. Everton har vært det beste laget i den første omgangen og leder fortjent mot Reading på bortebane.

Reading svarer også i den andre omgangen. Adam Le Fondre setter inn 1-1 etter 51 minutter spill å gjør slik at det blir spenning om hvem som får de tre poengene med seg. Adam Le Fondre var ikke ferdig for kvelden. Reading fikk straffespark etter 79 minutter som Adam Le Fondre satte i mål. 2-1 til Reading. Flere scoringer ble det ikke i kampen mellom Reading og Everton.

Kampen endte med 2-1 seier til Reading. Everton falt fra 4. Plass til 5. Plass på tabellen etter dette tapet mot Reading. Mens for Reading sin del så klatret de fra 18. Plass til 19. Plass på tabellen, og dette var Reading sin første seier i årets Premier League.

Share