QPR setter ny rekord uten seiere i Premier League

QPR og Wigan delte poengene etter at Wigan var det sterkeste laget på hjemmebane.

Jevnspilt halvtime mellom Wigan og QPR. Wigan har kanskje vært litt bedre enn QPR den første halvtimen. Det er Wigan som tar ledelsen etter 19 minutter spill. Det er James McCarthy som setter inn 1-0 til Wigan. Etter 26 minutter kommer scoringen også for QPR. Ryan Nelsen er målscorer for QPR da han header ballen i mål. 1-1 mellom Wigan og QPR etter 26 minutter spill. Wigan har vært det beste laget i den første omgangen, men det står 1-1 til pause mellom Wigan og QPR.

I den andre omgangen er det fortsatt Wigan som dominerer, men det er QPR som tar ledelsen etter 71 minutter spill. Djibril Cisse setter inn 1-2 for QPR etter 71 minutter spill. Etter 74 minutter kommer 2-2 scoringen. James McCarthy scorer sitt andre mål for kvelden. Flere scoringer blir det ikke i kampen mellom Wigan og QPR.

Kampen endte med 2-2 mellom Wigan og QPR. Wigan ligger som nummer 17 på tabellen, mens QPR ligger fremdeles helt nederst med 7 poeng på 16 kamper. QPR har fremdeles ikke vunnet en kamp i årets Premier League sesong.

Share