QPR med sjokkseier på Stamford Bridge

QPR med sterk borteseier mot Chelsea.

Chelsea kjørte over QPR i fjor på hjemmebane, men i år har det vært en utrolig rolig første omgang. Eneste som egentlig har skjedd er at Marko Marin fikk et gult kort for et utrolig stygg takling. Det kunne fort ha vært rødt kort for Marko Marin etter 4 minutter og at Chelsea måtte spilte de neste 86 minuttene med 10 mann. David Hoilett ble skadet etter 16 minutter og måtte gå av banen for QPR, Shaun Wright-Phillips kommer inn for han. Men 0-0  står det mellom Chelsea og QPR til pause.

Chelsea sliter med å produsere de skikkelig store sjansene mot QPR. Fremdeles 0-0 etter 60 minutter spill. Chelsea har hatt mest ball og har hatt mest sjanser men ingen scoringer enda. Etter 60 minutter bytter Chelsea ut Marko Marin og setter innpå Eden Hazard. Overraskelsen kommer på Stamford Bridge. 0-1 til QPR etter 78 minutter spill. Shaun Wright-Phillips scorer for QPR.

Kampen endte med 0-1 seier til QPR. Chelsea skuffer mot QPR. Chelsea ligger fremdeles som nummer 4 på tabellen, et poeng bak Tottenham, men Chelsea har en hengekamp. QPR ligger fremdeles sist, men er likt med Reading på poeng.

QPR

Share