QPR fikk uavgjort, men burde vunnet

QPR har syv poeng opp til sikker plass etter bare et poeng mot Aston Villa.

Nedrykkskamp mellom QPR og Aston Villa. QPR ligger helt på bunn å trenger en seier for å komme seg oppover å ha heng på lagene foran seg. Aston Villa ligger hårfint over streken og vil nok komme å prøve å få med seg et poeng. QPR og Aston Villa starter begge rolig, men det er Aston Villa som tar en tidlig ledelse i kampen. Brett Holman setter inn 0-1 til Aston Villa etter 8 minutter spill. Jamie Mackie setter inn 1-1 etter 18 minutter spill. QPR har kommet seg mer inn i kampen etter at Aston Villa tok den tidlige ledelsen, og har vært det beste laget i de siste minuttene. QPR har vært litt bedre enn Aston Villa i den første omgangen. Men det står 1-1 til pause mellom QPR og Aston Villa.

I den andre omgangen er det QPR som er det beste laget. De har flest sjanser og de produserer mest. De har samtidig ballen mest også. Ingen flere scoringer ble det i kampen mellom QPR og Aston Villa.

Kampen endte med 1-1 mellom QPR og Aston Villa. Harry Redknapp står med to uavgjorte etter de to første kampene. QPR ligger fremdeles helt nederst på tabellen, QPR har fremdeles ikke vunnet en kamp i Premier League enda i år. Aston Villa klatret fra 17. Plass opp til en 16. Plass etter uavgjort mot QPR.

Share