Premier Leaguetips 4. Runde 2012/13

Norwich – West Ham

Norwich har ikke vunnet en kamp enda i Premier League i årets sesong, men de var nærme i sist serierunde da de var nærmest tre poeng på bortebane mot Tottenham. Norwich har en målforskjell på 2-7 på tre kamper, og står med to poeng.

West Ham står med to seire på de tre kampene som er spilt. West Ham vant sist kamp mot Fulham med hele 3-0. Andy Carroll var en viktig spiller for West Ham i den kampen, men nå er han ute med skade for West Ham.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en HU. Tror Norwich vinner kampen 2-1, men kan fort bli 1-1 mellom Norwich og West Ham.

Aston Villa – Swansea

Aston Villa har ikke startet sesongen bra, de har bare et poeng på de tre kampene de har spilt. Aston Villa klarte å ta med seg poeng mot Newcastle sist, og det var veldig imponerende.

Swansea hadde to strake seire i Premier League. Men Sunderland klarte å ta med seg et poeng fra Wales, og kampen endte med 2-2 mellom Swansea og Sunderland.

Mitt tips for denne kampen mellom Aston Villa og Swansea er at det ender enten med 2-1 eller 1-1. Denne kampen ender med HU.

Fulham – West Bromwich

Fulham har bare hatt en hjemmekamp og den vant de med hele 5-0 mot Norwich. De to bortekampene de har hatt har endt med tap mot Manchester United 3-2 og West Ham 3-0.

West Bromwich har spilt en kamp på bortebane og den var mot Tottenham og den kampen endte med 1-1. West Bromwich står med to hjemmeseire og står med 7 poeng i årets Premier League sesong etter tre runder.

Mitt tips for denne kampen er at Fulham tar revansje for de to bortetapene og vinner kampen mot West Bromwich. Fulham kommer til å vinne kampen med 2-1 mot West Bromwich. Denne kampen ender med en H.

QPR – Chelsea

QPR har åpnet sesongen dårlig i år, og står med 0-1-2 på de tre kampene de har spilt i Premier League. Tap på hjemmebane mot Swansea, uavgjort på bortebane mot Norwich og tap mot Manchester City på bortebane.

Chelsea leder Premier League etter tre runder med ni poeng på tre kamper. Chelsea har vært et godt lag de tre kampene de har spilt, og Eden Hazard har vært veldig sentral for Chelsea i disse tre kampene, de har også fått Fernando Torres til å putte ballen i mål igjen.

Mitt tips for denne kampen er at jeg tror det ender med UB. Tror Chelsea vinner kampen 1-3 mot QPR, men det kan fort ende med et uavgjortresultat også.

Manchester United – Wigan

Manchester United har Wayne Rooney på skadelisten sin, og der kommer han til å være en stund. Robin van Persie ble skadet i landskampen for Nederland, hvor alvorlig skaden er vet man ikke enda. Men at Robin van Persie blir klar til helgens kamp er usikkert. Manchester United har vunnet to av tre kamper i starten av sesongen og står med seks av ni poeng.

Wigan for sin del har et tap på hjemmebane det var mot Chelsea der de tapte kampen med 0-2, de vant den neste kampen på bortebane mot Southampton og i den tredje kampen så spilte de uavgjort mot Stoke.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en H. Manchester United vinner kampen 4-1 mot Wigan.

Stoke – Manchester City

Stoke har tre strake uavgjorter i årets Premier League. Startet med uavgjort mot Reading, også ble det uavgjort mot Arsenal, og sist kamp ble det uavgjort mot Wigan.

Manchester City vant mot Southampton i åpningskampen, men imponerte ikke. Mot Liverpool var de heldig at de fikk med seg poeng, mens QPR slo de også uten å imponere. Sergio Agüero er vel også snart på banen for Manchester City.

Mitt tips for denne kampen er at Manchester City bør klare å ta Stoke. Tror Manchester City vinner kampen 1-2 mot Stoke. Denne ender med en B.

Arsenal – Southampton

Arsenal har åpnet årets sesong med 0-0 mot Sunderland og 0-0 mot Stoke, sist kamp slo de Liverpool på Anfield med 2-0. Arsenal har en målforskjell på 2-0 på de tre første kampene i årets sesong.

Southampton holdt på å ta Manchester City i åpningskampen, og var også nærme med å ta poeng fra Manchester United. Men Southampton står med 0-0-3 på de tre kampene de har spilt.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tror Arsenal vinner kampen med 3-0 mot Southampton.

Sunderland – Liverpool

Sunderland har bare spilt to kamper i årets Premier League sesong og begge har endt med uavgjort for Sunderland, men begge kampene de har spilt har vært på bortebane for Sunderland sin del.

Liverpool har klart en uavgjort denne sesongen og det var mot Manchester City. Men de står også med to tap mot West Bromwich og Arsenal. Liverpool står dermed med 0-1-2 på de tre kampene de har spilt.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med 1-2 seier til Liverpool. Jeg ville tippet UB til denne kampen for det kan fort bli en uavgjort mellom disse lagene.

Reading – Tottenham

Reading har bare spilt to av tre kamper i årets sesong, siden kampen mot Sunderland ble utsatt p.g.a. for mye nedbør, og umulig spilleforhold på grasset. Reading har spilt en kamp uavgjort mot Stoke og har tapt borte mot Chelsea.

Tottenham startet med å tape åpningskampen, men har deretter spilt to uavgjort kamper. Tottenham har hatt samme åpningen som i fjor egentlig med lite poeng i starten.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med B. Tror Tottenham endelig får sin første seier for året. Reading 1-2 Tottenham er mitt tips for kampen.

Everton – Newcastle

Everton har åpnet sesongen veldig bra i forskjell til de tidligere årene. De har startet med 2-0-1 på de tre kampene som er spilt. Everton tapte sist kamp mot West Bromwich borte.

Newcastle for sin del startet årets sesong med seier mot Tottenham, også tapte de borte mot Chelsea. Sist kamp klarte de bare uavgjort mot Aston Villa, noe som var en skuffelse.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med H. Tror Everton går av med en seier på 2-1 mot Newcastle.

Share