Premier Leaguetips 36.Runde

Everton – Fulham

Everton tapte mot Liverpool i FA Cup semifinalen, neste helg klarte de å ta igjen en 4-2 ledelse som Manchester United hadde slik det ble 4-4.

Fulham for sin del kjemper høyt oppe på tabellen i år de også, men det er så jevnt at med et tap, kan du bli forbi gått av mange lag. Fulham vant sist kamp 2-1 mot Wigan. Wigan er formlaget for øyeblikket i årets Premier League.

Mitt tips for denne kampen er at denne ender med en seier til Everton. Everton vinner kampen 2-1. Denne kampen ender med en H.

Sunderland – Bolton

Sunderland har ikke vært god i den siste tiden og har ikke vunnet på de siste fem seriekampene i den hjemlige serien.

Bolton for sin del fikk en seier i midtuen mot Aston Villa, der de slo Aston Villa 1-2. Bolton har godt heng oppover nå, og kan fort berge seg i årets Premier League.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en HU. Tror Sunderland vinner 1-0, men det kan også ende med 1-1 mellom Bolton og Sunderland.

Swansea – Wolverhampton

Swansea har to kamper der de ikke har tapt nå, de slo Blackburn med 3-0 hjemme noe som var imponernde, og klarte uavgjort borte mot Bolton. Denne kampen møter de et svakt Wolverhampton.

Wolverhampton for sin del har rykket ned, og har bare æren å spille for i årets sesong av Premier League. Wolverhampton tapte sist 0-2 mot Manchester City.

Mitt tips for denne kampen er at Swansea vinner. Tror Swansea vinner kampen 3-1. Denne kampen ender med en H.

Stoke – Arsenal

Stoke har ikke vært spessiell god den siste tiden, men på hjemmebane er de alltid et farlig lag. Stoke har vunnet 7 hjemmekamper denne sesongen.

Arsenal for sin del er i ganske god form, men tapte for Wigan hjemme og klarte bare et poeng mot Chelsea på hjemmebane. Dette er en kamp som Arsenal ikke liker å spille.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med 1-1 eller 2-2 mellom Stoke og Arsenal. Dette ender med en U, men hvis jeg skal tippe for et lag, tror jeg Arsenal stikker av med tre poeng.

West Bromwich – Aston Villa

West Bromwich slo Liverpool på bortebane sist kamp, og Roy Hodgsons menn kan faktisk komme seg forbi Liverpool på tabellen hvis de vinner denne kampen mot Aston Villa.

Aston Villa har vært utrolige dårlig den siste tiden. Aston Villa står med 0-3-4 på de siste syv kampene i årets serie.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en H. West Bromwich vinner kampen 2-0 mot Aston Villa.

Wigan – Newcastle

Wigan som har vært gode den siste tiden, møter nok et stor lag til denne kampen. Newcastle har rett og slett vært fantastisk den siste tiden, men det har også Wigan vært, med å slå Arsenal og Manchester United så er Wigan et lag å ta på alvor.

Newcastle har seks strake seire og har bare sluppet inn et mål på de kampene. Newcastle har gode formspillere som Papiss Cisse, Yohan Cabaye og Hatem Ben Arfa.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en B. Newcastle vinner kampen 1-2 mot Wigan.

Norwich – Liverpool

Norwich har hatt det tungt den siste tiden og på de to siste kampene har de en målforskjell på 1-8. De tapte 1-6 mot Manchester City hjemme også tapte de sist på bortebane mot Blackburn 2-0.

Liverpool for sin del sliter med å få ballen i mål, det gjorde de også mot West Bromwich som de møte sist kamp. Da tapte Liverpool 0-1 på hjemmebane, og det er ikke bra for Liverpool og ikke for supporterne til Liverpool.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å ende med en UB. Tror det fort kan blir 1-1, men tror de også kan bli en borteseier til Liverpool på 1-2.

Chelsea – QPR

Chelsea har hatt en tung periode, med mange kamper men Chelsea har bevist at de fremdeles er et sterkt lag å regne med. Chelsea for sin del har spilt to uavgjorter hjemme i serien, men de vil nok slå sin Londonrival QPR.

QPR for sin del er foreløpig over streken, men sliter helt nede i bunnen, og har ganske hardt program igjen for året.

Mitt tips for denne kampen her er at det ender med en H. Chelsea vinner denne kampen 3-1 mot QPR.

Tottenham – Blackburn

Tottenham har vært elendig den siste tiden i Premier League, og har ikke vunnet på flere kamper. Tottenham kommer også til å få det vanskelig denne kampen, men denne tror jeg kan bli veldig åpen.

Blackburn er et lag som må ta poeng i denne kampen, og da må de angripe, og jeg tror nok at Blackburn kommer med underholdende fotball, når de kommer til White Hart Lane.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med 4-3 til Tottenham. Tror det blir en H.

Manchester City – Manchester United

Manchester City har en veldig god utvikling for tiden, og har vunnet de siste tre kampene de har spilt. De har også en målforskjell på 12-1 på de siste tre kampene i serien.

Manchester United for sin del har en annen utvikling på sesongen, der det har gått mer motsatt vei for de, tap mot Wigan, også en storseier mot Aston Villa, der de fikk et billig straffespark, også ledet de 4-2 mot Everton og klarte å rote det til, slik at det ble 4-4 mellom lagene.

Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å ende med en hjemmeseier, tror Manchester City vinner kampen 3-1 eller 4-2. Denne kampen ender med en H.

Share