Premier Leaguetips 26. Serierunde hengekamper 2013/14

Manchester City – Sunderland 16. April Onsdag Klokka 20.45

Manchester City tapte sin siste kamp noe som kan gjøre at de har tapt seriegullet, men denne hengekampen må de vinne hvis de skal ha en sjanse å ta seriegullet i Premier League. Manchester City står med 4-1-1 på sine siste seks kamper og har 17-5 i målforskjell på de kampene. Manchester City er samtidig det tredje beste hjemmelaget i årets sesong av Premier League, og de har fremdeles to kamper mindre spilt enn Liverpool og Chelsea på hjemme tabellen. Sergio Agüero kom inn for Manchester City i kampen mot Liverpool, kanskje han kan hjelpe med å bidra de siste kampene for Manchester City. Han er en solid spiss som har mistet mange kamper i årets sesong p.g.a. mye skader. Manchester City har 14-0-1 på hjemmebane og en målforskjell der på 52-10. De er det laget som har scoret mest mål på hjemmebane denne sesongen.

Sunderland sin form er helt elendig for tiden. Sunderland ligger sist på formtabellen i Premier League. Sunderland sliter nedi bunnen i Premier League å ligger for øyeblikket sist der også. Sunderland har hele syv poeng opp for å berge seg i årets sesong av Premier League. Sunderland må nok ha en Adam Johnson i kjempeform om de skal klare å få med seg noe fra denne kampen, og de må klare å holde tett bakover. Sunderland har sluppet inn 30 seriemål på bortebane denne sesongen, noe som fort blir enda mer når de møter et lag som Manchester City på bortebane.

Vårt tips for denne kampen er at Manchester City tar en overlegen seier mot Sunderland. Dette kan fort bli stygge sifre for Sunderland. Vi tror at Manchester City vinner kampen tilslutt 5-0 mot Sunderland. Denne kampen ender med en H.

Everton – Crystal Palace 16. April Onsdag Klokka 20.45

Everton har en fantastisk form i Premier League, de ligger som nummer 2 på formtabellen, med like mange poeng som Liverpool, bare på litt dårligere målforskjell. Everton har 6-0-0 på de siste seks kampene i Premier League og har en målforskjell i serien på 15-4. Everton ligger å kjemper med Arsenal om fjerdeplassen i årets Premier League, det kan bli interessant å se hvem av de to som stikker av med fjerdeplassen tilslutt i Premier League. Everton på hjemmebane er solide og sterk. De er det fjerde beste hjemmelaget i årets Premier Leaguesesong. Sist hjemmekamp ble Arsenal banket. Everton vant hele 3-0 tilslutt mot Arsenal som fikk kjørt seg utrolig mye. Romelu Lukaku blir en spiller som kommer til å kose seg denne kampen, og vi tror samtidig at Lukaku kan sette ballen i mål for Everton denne kampen.

Crystal Palace har også gjort en solid innsats etter av Tony Pulis har kommet inn som manager. Palace står med tre strake seire for øyeblikket, men dette blir en tøff kamp å klare sin fjerde på rad. Crystal Palace ligger som nummer 7 på formtabellen i Premier League. Crystal Palace ligger som nummer 17 på bortetabellen. Jason Puncheon har gjort stor fremgang under Tony Pulis, han har bidratt mye for laget å har scoret en del seriemål for Crystal Palace. Jason Puncheon står med fem ligascoringer for Crystal Palace å flere kan det bli fremdeles i sesongen.

Vårt tips for denne kampen er at Everton vinner greit kampen. Vi tror at Everton kan sette ytterligere press på Arsenal om fjerdeplassen i Premier League. Everton går tilslutt av med en 3-1 seier mot Crystal Palace. Denne kampen ender med en H.

Premier League

Share