Premier Leaguetips 20. Runde 2012/13

Premier Leaguetips for den 20. serierunden.

Sunderland – Tottenham 
Sunderland har vært gode den siste tiden. Sunderland har vunnet de to siste kampene. Sunderland vant sin forrige bortekampen mot Southampton, da vant de 0-1. Sist kamp møte de Manchester City og da vant de 1-0 mot de.
Tottenham er formlaget i Premier League for tiden. Tottenham ligger som nummer 2 på formtabellen. Tottenham vant sist kamp mot Aston Villa. Tottenham var det beste laget og vant kampen med hele 0-4 på bortebane. Gareth Bale scoret hat-trick mot Aston Villa sist kamp og er i god form for tiden.
Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å bli en jevnspilt kamp. Sunderland har vunnet to kamper på rad og ser ut til å ha kommet seg. Tottenham derimot har spilt god fotball den siste tiden. Mitt tips er at Tottenham går av med seieren. Tror Tottenham vinner kampen 0-1 mot Sunderland. Denne kampen ender med B.

Aston Villa – Wigan
Aston Villa har vært utrolig dårlig de to siste kampene. Sist kamp de vant var mot Liverpool på bortebane. Da vant Aston Villa 1-3. De to siste kampene har de tapt mot to storlag. Chelsea slo Aston Villa med hele 8-0. Tottenham knuste Aston Villa etterpå 0-4 på bortebane. Aston Villa har en målforskjell på 0-12 på de to siste kampene.
Wigan har vært et av de dårligste lagene den siste tiden. Wigan ligger nest sist på formtabellen. Wigan tapte sist kamp mot Everton. Da vant Everton 2-1 mot Wigan. Wigan har bare to borteseiere i årets sesong og ligger som nummer 16 på bortetabellen.
Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å bli jevnt. Begge lagene sliter og har hatt dårlige perioder. Tror det kommer til å bli lite mål i kampen, derfor ender denne kampen med 0-1 seier til Wigan som tar en viktig borteseier mot Aston Villa. Tror denne kampen ender med en B.

Fulham – Swansea
Fulham har skuffet den siste tiden i Premier League. Fulham står med 1-2-3 på de siste seks seriekampene. Fulham klarte bare uavgjort sist kamp. Fulham klarte bare 1-1 mot Southampton. Fulham ligger som nummer 13 på hjemmetabellen. Dimitar Berbatov er toppscoreren for Fulham.
Swansea har to strake uavgjorter i serien. Swansea ligger som nummer 11 på formtabellen. Swansea har vært en av de beste bortelagene i årets sesong. Michu er toppscoreren for Swansea. Michu har scoret hele 13 seriemål for Swansea denne sesongen.
Nok en kamp som kommer til å være jevn i julen. Fulham og Swansea kan fort ta med seg alle tre poengene. Men jeg tror Fulham og Swansea kan dele poengene, også har jeg litt mer tro på en Swanseaseier på bortebane om Michu kommer på banen. Tror det ender med 1-1. Denne kampen tror jeg ender med en U.

Stoke – Southampton 
Stoke vant den siste kampen mot Liverpool. Stoke vant kampen hele 3-1 mot Liverpool og Stoke var det beste laget i det meste av kampen mot Liverpool. Stoke ligger på en tredjeplass i serien over formtabellen. Stoke har 3-3-0 de siste seks seriekampene. Stoke har vært fantastiske på hjemmebane. Stoke har fremdeles ikke tapt en kamp på hjemmebane enda. Stoke ligger som nummer 4 på hjemmebanetabellen.
Southampton fikk med seg et viktig poeng fra London sist kamp, da de klarte 1-1 mot Fulham. Rickie Lambert er toppscoreren for Southampton, han har scoret syv mål etter den halve sesongen. Southampton har ikke vært så gode på bortebane denne sesongen. På bortebane står de med 1-1-6 etter 8 bortekamper.
Mitt tips for denne kampen er at Stoke tar nok en seier på hjemmebane. Southampton klarte sist kamp å få med seg poeng, men det blir enda hardere når de skal møte Stoke på bortebane. Stoke vinner kampen med 1-0 mot Southampton. Denne kampen ender med en H.

Manchester United – West Bromwich
Manchester United vant den siste hjemmekampen 4-3 mot Newcastle. Manchester United er det beste formlaget for tiden. Manchester United står med 5-1-0 etter de siste seks kampene. De siste seks kampene har også Manchester United en målforskjell på 16-10. På hjemmebane har Manchester United sluppet inn hele 13 mål.
West Bromwich har vært utrolig gode denne sesongen, men de har ikke vært så sterke den siste tiden. West Bromwich vant sist kamp mot QPR. West Bromwich vant 1-2 mot QPR sist kamp, men var heldige at de vant mot QPR.
Mitt tips for denne kampen er at Manchester United går av med seieren. Manchester United slipper inn mye mål og scorer mye mål for tiden, så jeg tror at det kommer til å bli nok en kamp med mange mål. Manchester United vinner kampen 3-1 mot West Bromwich tror jeg. Denne kampen ender med en H.

Norwich – Manchester City
Norwich har tapt de to siste kampene. Norwich tapte mot West Bromwich borte. West Bromwich gikk av med seieren med 2-1 mot Norwich. Sist kamp spilte Norwich mot Chelsea. Chelsea vant 0-1 mot Norwich. Norwich har vært utrolig sterke på hjemmebane i årets sesong.
Manchester City nok på nok en smell mot Sunderland på bortebane. Sunderland vant 1-0 mot Manchester City. Manchester City ligger som nummer 4 på bortetabellen. Manchester City har skuffet denne sesongen og har vel litt å gå på fremdeles i årets sesong. Mario Balotelli kan også være tilbake for Manchester City. Norwich tapte stort sist kamp de spilte mot Manchester City. Norwich tapte hele 1-6 mot Manchester City våren 2012.
Mitt tips for denne kampen er at Manchester City vinner kampen, men det kommer til å bli en jevn kamp. Tror Manchester City vinner kampen tilslutt 1-2 mot Norwich. Denne kampen ender med en B.

Reading – West Ham
Reading ligger som nummer 19 på tabellen. Reading har bare tatt 10 poeng på 19 kamper i Premier League. Sist kamp var de utrolig heldige som klarte et poeng på hjemmebane mot Swansea. Reading er det nest dårligste hjemmelaget i Premier League. Reading er samtidig det dårligste laget på formtabellen.
West Ham har sviktet den siste tiden og har hatt en dårlig periode. West Ham ligger som nummer 18 på formtabellen i Premier League. Sist kamp West Ham vant var mot Chelsea, da de vant hele 3-1. West Ham scorer utrolig lite mål på bortebane, så dette kan fort bli en kamp med lite scoringer.
Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å bli veldig målfattig. Tror det kommer til å bli 0-1 eller 1-1 mellom Reading og West Ham. Mitt tips for denne kampen er at det ender med UB. Kanskje dette kan være vendepunktet igjen for West Ham som har utrolig mange spillere ute for tiden.

Arsenal – Newcastle
Arsenal vant mot Wigan sist kamp. Wigan tapte tilslutt 0-1 mot Arsenal. Arsenal har begynt å kommet seg igjen etter en liten periode der de spilte mye uavgjort og tapte kamper. Arsenal ligger som numer 6 på formtabellen i Premier League. Arsenal er nummer 12 på hjemmetabellen, Arsenal har samtidig bare spilt 8 seriekamper på hjemmebane denne sesongen foreløpig.
Newcastle vant mot QPR den 22. desember. Newcastle vant 1-0 mot QPR. Newcastle spilte utrolig bra mot Manchester United sist kamp. Newcastle fortjente egentlig poeng slik de spilte, men Manchester United gikk nok en gang av med seieren. Newcastle tapte tilslutt kampen 4-3 mot Manchester United. Newcastle ligger som nummer 16 på formtabellen. Cheik Tiote er tilbake fra suspensjon etter å ha sonet for å få 5 gule kort.
Mitt tips for denne kampen er at det nok en gang blir en jevn kamp. Arsenal kommer til å stikke av med seieren mot Newcastle. Tror Arsenal vinner kampen tilslutt med 3-1 mot Newcastle. Denne kampen ender med en H.

Everton – Chelsea
Everton har vært gode i årets sesong. Everton ligger som nummer 5 på tabellen. Everton er på fjerdeplass på formtabellen. De siste to kampene har Everton vunnet med 2-1 mot West Ham og Wigan. På hjemmebane har fremdeles ikke Everton tapt enda i årets sesong. Everton står med 5-4-0 etter ni kamper. Everton har med andre ord tatt over 2 poeng i snitt på hjemmebane denne sesongen. Mauroane Fellaini har vært en av Everton sine beste spillere.
Chelsea ligger som nummer 3 på tabellen, og har tre strake seire igjen i Premier League. På de tre siste seriekampene står Chelsea med 12-1 i målforskjell. Chelsea ligger som nummer 5 på formtabellen. Chelsea står med 3-2-1 på de siste seks kampene. Chelsea er det nest beste bortelaget i årets sesong. Fernando Torres og Juan Mata har scoret syv mål hver for Chelsea denne sesongen.
Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å bli bra med scoringer. Tror Chelsea stikker av med seieren mot Everton. Everton taper nok 2-3 mot Chelsea. Denne kampen ender med en B.

QPR – Liverpool 
QPR ligger sist i årets Premier League med 10 poeng på 19 kamper. QPR har tapt de siste to kampene i Premier League. QPR har 1-3-2 på de siste seks seriekampene. QPR tapte på bortebane mot Newcastle også dro de hjem til London å tapte mot West Bromwich, noe de ikke fortjente. QPR er det dårligste hjemmelaget i Premier League.
Liverpool gikk det ikke så bra med sist kamp de spilte borte. Liverpool tapte på bortebane mot Stoke. Stoke vant kampen 3-1 mot Liverpool. Liverpool står med 3-0-3 på de siste seks kampene i Premier League. Liverpool ligger som nummer 9 på bortetabellen. Luis Suarez er toppscoreren for Liverpool. Luis Suarez står med 11 seriemål for Liverpool, mens nest toppscoreren til Liverpool er Steven Gerrard med fire seriemål.
Mitt tips for denne kampen er at det kommer til å bli jevnt. I fjor ledet Liverpool 0-2 på bortebane mot QPR, men QPR snudde det de siste 10 minuttene og vang kampen tilslutt med hele 3-2. I år tror jeg Liverpool stikker av med seieren mot QPR. Liverpool kommer til å vinne 1-3 mot QPR. Denne kampen ender med en B.

Share