Premier Leaguetips 2.Runde 2012/13

Swansea – West Ham

Swansea åpnet sesongen fantastisk borte mot QPR der de vant 5-0. Swansea har mistet Joe Allen men Michu er vel en god spiller som har erstattet for Swansea.

West Ham åpnet med å slå Aston Villa på hjemmebane med 1-0. West Ham er ute etter Andy Carroll, men det spørs om de har råd til å gi Andy Carroll så mye penger som han vil ha.

Mitt tips for denne kampen er at Swansea går av med seieren. Tror Swansea vinner kampen 2-0. Denne kampen ender med en H.

Aston Villa – Everton

Aston Villa startet sesongen med å tape borte mot West Ham. Samtidig så spilte Aston Villa ikke noe god fotball på slutten av fjorårets sesong.

Everton for sin del spilte en fantastisk kamp hjemme mot Manchester United. Everton vant kampen 1-0 mot Manchester United og var det beste laget også mot Manchester United.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med 1-1 eller 1-2 til Everton. Her ville jeg satt UB.

Norwich – QPR

Norwich ble knust den første kampen av Fulham 5-0, og hadde lite å stille opp med mot Fulham.

QPR ble banket på hjemmebane av Swansea, som knuste QPR tilslutt med 0-5. Norwich ligger som nummer 19 og QPR ligger som nummer 20 etter den første runden.

Tror Norwich stikker av med seieren mot QPR, men her også ville jeg nok sagt HU. Tror det enten blir 1-1 eller 2-1 til Norwich.

Sunderland – Reading

Sunderland åpnet sesongen med å ta med seg poeng fra London mot Arsenal. Sunderland klarte 0-0 på bortebane.

Reading for sin del spilte første seriekamp på hjemmebane, og der spilte de 1-1 mot Stoke. Reading trengte straffe for å få inn mål den første kampen.

Mitt tips for denne kampen er at jeg tror at det ender uavgjort. Det kommer til å bli 1-1 eller 2-2.Denne kampen ender med en U.

Manchester United – Fulham

Manchester United startet sesongen med å tape borte mot Everton. Robin van Persie fikk spille de siste 20 minuttene av kampen. Mot Fulham tror jeg nok Manchester United starter både med Robin van Persie og Wayne Rooney.

Fulham fikk en storseier sist og slo Norwich med hele 5-0, men de møter mye tøffere motstand mot et Manchester Unitedlag som vil vise hvor gode de er, etter at de tapte mot Everton sist kamp.

Mitt tips for denne kampen er at Manchester United går av med en seier. Manchester United vinner tilslutt med 3-1 mot Fulham. Dette ender med en H.

Tottenham – West Bromwich

Tottenham tapte sin første kamp for året, da de tapte mot Newcastle borte 2-1. Tottenham har fått inn også en ny spiller på den tiden. Emmanuel Adebayor er klar for Tottenham, kan bli interessant for Tottenham hvis han starter mot West Bromwich.

West Bromwich med en kjempestart på sesongen da de banket Liverpool 3-0. West Bromwich imponerte ekstremt og kunne fort ha vunnet med mer enn 3-0 mot Liverpool i den kampen.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en hjemmeseier. Tottenham kommer til å vinne kampen med 3-1 over West Bromwich. Denne kampen ender med en H.

Southampton – Wigan

Southampton åpnet med å spille mot Manchester City, en kamp de ledet 1-2 en liten periode, før de tapte kampen 3-2. Southampton er et av tre lag som nylig har rykket opp til Premier League, og gjorde en veldig bra kamp mot Manchester City.

Wigan spilte første kampen mot Chelsea. Wigan klarte ikke å håndtere Eden Hazard og tapte kampen 0-2. Wigan bør kunne være på høyde og kjempe mot Southampton.

Mitt tips for kampen er at den blir jevn, men at Southampton går av med en seier på 1-0 eller 2-1. Denne kampen ender med en H.

Chelsea – Newcastle

Chelsea åpnet årets sesong med seier mot Wigan på bortebane 0-2, der var Eden Hazard dominant. Chelsea slo Reading på onsdag 4-2, der de imponerte fremover, skuffet bakover på banen.

Newcastle for sin del åpnet hjemme mot Tottenham og vant kampen 2-1. Newcastle vant også mot Chelsea i fjor på bortebane, da slo de Chelsea 0-2 borte.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med nok en hjemmeseier. Chelsea vinner kampen 2-0 mot Newcastle. Dette blir en H.

Stoke – Arsenal

Stoke åpnet årets sesong med uavgjort borte mot Reading, der de spilte 1-1.

Arsenal for sin del startet med 0-0 hjemme mot Sunderland, der de misbrukter utrolig mange store sjanser.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med hjemmeseier til Stoke. Arsenal sliter på bortebanen til Stoke og jeg tror de gjør det i år også. Stoke vinner kampen 2-1. Dette blir en H.

Liverpool – Manchester City

Liverpool imponerte ikke første kampen mot West Bromwich der de ble banket 3-0. Daniel Agger har suspensjon i tre kamper og får ikke spille mot Manchester City.

Manchester City slo Southampton i åpningskampen av Premier League, men imponerte ikke da de bare vant 3-2 over Southampton. Sergio Aguero er skadet, og det blir spennende å se hvem som starter ved siden av Carlos Tevez på topp, eller om de bare spiller alene med Carlos Tevez.

Mitt tips for denne kampen er at det ender med en uavgjort eller borteseier. Tror det blir 1-1 eller 1-2 til Manchester City. Her ville jeg ha tippet UB.

Share