Premier Leaguetips 12. Serierunde 2018/19

Cardiff – Brighton Lørdag 10.11.2018 Klokka 13.30

Cardiff har vært fryktelig dårlig i Premier League denne sesongen, de står kun med en seier på 11. Seriekamper. Cardiff har vunnet en hjemmekamp denne sesongen og da slo de Fulham 4-2 på hjemmebane. Cardiff står med 1-1-4 på hjemmebane denne sesongen og har klart å scoret syv seriemål på hjemmebane. Callum Paterson og Josh Murphy er toppscorere for Cardiff denne sesongen med 2. Seriemål hver.

Brighton ligger som nummer 12 på tabellen etter elleve seriekamper. Brighton har vært gode den siste tiden og har tre seire på de siste fire seriekampene. Brighton har vunnet de tre kampene med sifrene 1-0. Sist seriekamp gikk de på et skikkelig tap da de tapte 1-3 mot Everton på bortebane. Brighton står med 1-1-4 på bortebane denne sesongen, og har kun scoret fire bortemål. Glenn Murray er den viktigste spilleren når det gjelder mål for Brighton og han står med 6. Seriemål denne sesongen.

Cardiff har et lite overtak i kampene i Wales, men det står 3-5-2 i seriekampene mellom de. Vanligvis er det lite mål også i disse kampene, et unntak var da Cardiff vant 4-1 mot Brighton.

Vi tror det blir en tett og jevn kamp. Denne kampen kommer det til å bli uavgjort og resultatet i kampen blir 1-1. Denne kampen setter vi en U.

Huddersfield – West Ham Lørdag 10.11.2018 Klokka 16.00

Huddersfield fikk endelig sin første seier for sesongen da de slo Fulham på hjemmebane med 1-0. Huddersfield ligger som nummer 18 på tabellen med seks poeng på elleve seriekamper. Dette var Huddersfield sitt første seriemål på hjemmebane denne sesongen. Huddersfield har vært det laget denne sesongen som har scoret minst mål med sine fem seriemål på elleve seriekamper. Hvis de fortsetter slik vil de ikke score 20 seriemål en gang denne sesongen. Christopher Schindler er toppscorer for Huddersfield med 2. Seriemål denne sesongen.

West Ham startet sesongen elendig med fire strakte tap i serien, nå ligger de som nummer 13 på tabellen med 11 poeng. De har 3-2-2 på de siste syv seriekampene i Premier League. West Ham står med 1-1-3 på bortebane denne sesongen. West Ham ligger midt i mellom Brigthon som har tre poeng mer og Crystal Palace som har tre poeng mindre. Marko Arnautovic står med 5. Seriemål denne sesongen. Felipe Anderson har nå scoret 3. Seriemål.

Huddersfield og West Ham har kun møtt hverandre to ganger og det var i fjor i serien. West Ham gikk av med seier i begge kampene som endte med 2-0 og 4-1 seier.

Vi tror West Ham tar en borteseier denne kvelden. Arnautovic og Anderson kommer til å finne godt med rom å utnytte sjansene de får. Her går vi for en 0-2 seier til West Ham. Denne kampen ender med B.

Leicester – Burnley Lørdag 10.11.2018 Klokka 16.00

Leicester ligger på tiendeplass med 5-1-5 på elleve seriekamper og har tatt 16 poeng. Leicester har spilt god fotball i mange kamper og er oppe å kjemper. De tok en borteseier sist mot Cardiff der de vant 1-0. De har også 1-1-0 på de siste to seriekampene i serien. Leicester har 2-1-2 på hjemmebane denne sesongen. Jamie Vardy og James Maddison er toppscorer for Leicester denne sesongen med 3. Seriemål hver.

Burnley har kun tatt åtte poeng så langt denne sesongen. De sliter langt nede på tabellen og er nummer 15. De har sluppet inn så mye som 25 seriemål denne sesongen. De har vært svake den siste tiden og står med 0-1-3 på de siste fire seriekampene i Premier League. På bortebane denne sesongen har de tatt fire poeng og står med 1-1-4. De har sluppet inn 15 av 25 seriemål på bortebane denne sesongen. Fire spillere har scoret 2. Seriemål for Burnley denne sesongen.

På de siste syv seriekampene som Leicester har spilt hjemme mot Burnley har de 4-3-0. Burnley hadde et godt overtak før den perioden, men Leicester har ikke tapt på de siste syv seriekampene på eget gress mot Burnley.

Vi tror at Leicester kommer til å være det beste laget på banen, og med spillere som Jamie Vardy og James Maddison kan det bli hodebry for Joe Hart i målet til Burnley. Her går vi for en 3-1 seier til Leicester. Her går vi for en H.

Newcastle – Bournemouth Lørdag 10.11.2018 Klokka 16.00

Newcastle har vært svake denne sesongen, men fikk endelig sin første seier da de møtte Watford på hjemmebane. De slo Watford tilslutt 1-0. Newcastle har kun seks poeng og ligger som nummer 17 på tabellen. De har 7-13 i målforskjell denne sesongen og har ikke vært så dårlig bakover, men det er fremover Newcastle har slitt. Newcastle står med 1-0-5 på de første seks hjemmekampene i Premier League. Joselu er toppscorer for Newcastle denne sesongen med 2. Seriemål.

Bournemouth har vært gode denne sesongen og står med 6-2-3 på de første elleve seriekampene. De står med 20 poeng totalt og ligger som nummer seks på tabellen, foran Manchester United som de tapte mot i helgen. Bournemouth står med 3-0-2 på bortebane denne sesongen og en målforskjell på 9-7. Callum Wilson er toppscorer for Bournemouth denne sesongen med 6. Seriemål, mens Joshua King har scoret 4. Seriemål denne sesongen.

Newcastle og Bournemouth har møtt hverandre fire ganger i serien på de siste to sesongene. Bournemouth har overtaket med 2-1-1, men Bournemouth har vunnet begge sine kamper på St. James Park. Mens Newcastle har en uavgjort og en seier fra hjemmebanen til Bournemouth.

Vi tror det blir en tett og jevn kamp, men at Bournemouth kommer til å skape trøbbel for Newcastle. Her går vi for en 1-2 seier til Bournemouth. Denne kampen ender med en B.

Southampton – Watford Lørdag 10.11.2018 Klokka 16.00

Southampton har ikke klart å fått mye poeng i denne sesongstarten. Kun en seier har de på de første elleve seriekampene. De står med 1-4-6 etter elleve kamper og har kun tatt syv poeng. Southampton står med 0-3-2 på hjemmebane denne sesongen, og har fremdeles ikke vunnet. De har kun scoret tre seriemål hjemme denne sesongen. Southampton har ingen god form i Premier League de står med 0-3-4 på de siste syv seriekampene. Danny Ings er en av tre spillere som har scoret for Southampton denne sesongen. Han er toppscorer og står med 4. Seriemål så langt denne sesongen.

Watford ligger som nummer åtte på tabellen med 6-1-4. De har tatt 19 poeng på elleve spilte kamper. Watford har 2-1-2 på bortebane denne sesongen, men ligger høyt oppe fordi de hadde en god sesongstart der de tok rikelige med poeng. Watford har slitt den siste tiden, men har 2-0-1 på de siste tre seriekampene i Premier League. Roberto Pereyra er toppscorer for Watford med 5. Seriemål denne sesongen.

De siste fem seriekampene mellom Southampton og Watford på hjemmebane for Southampton er det fordel Southampton. Southampton står med 3-1-1 på de fem seriekampene på hjemmebane mot Watford.

Vi tror at det blir en tett og jevn kamp, men at Southampton nok en gang ikke får noen seier på hjemmebane. Vi tror det blir 1-2 til Watford. Denne kampen ender med B.

Crystal Palace – Tottenham Lørdag 10.11.2018 Klokka 18.30

Crystal Palace sliter i Premier League også denne sesongen. De står med 2-2-7 etter elleve spilte kamper og har kun tatt åtte poeng. Palace har vært dårlig den siste tiden og står med 0-2-4 på de siste seks kampene i Premier League. På hjemmebane har Crystal Palace vært svake denne sesongen, de står med 0-2-3 og er Premier League sitt svakeste hjemmelag med kun to poeng. Wilfried Zaha er toppscorer for Crystal Palace med 3. Seriemål denne sesongen.

Tottenham ligger som nummer fire på tabellen med 8-0-3 på elleve serierunder. De har 5-0-1 på de siste seks kampene, eneste tapet på de kampene kom i hjemmekampen mot Manchester City der de tapte 0-1. De vant mot Wolverhampton sist kamp, da endte kampen 3-2 til Tottenham. Men de holdt på å rote bort ledelsen etter at de leder 3-0. Tottenham står med 6-0-1 på bortebane denne sesongen og er Premier League beste bortelag. Harry Kane er toppscorer med 6. Seriemål.

Tottenham har et overtak når det gjelder å spille Londoderby borte mot Crystal Palace. De står med 4-0-2 på de seks kampene de har spilt mot Crystal Palace på bortebane. De siste tre kampene har Tottenham vunnet.

Vi tror det blir en kamp som ikke har mange scoringer i seg, det blir en tett kamp, der Tottenham fortsetter den sterke borteformen sin. Vi tror Tottenham vinner kampen 0-1. Denne kampen ender med en B.

Liverpool – Fulham Søndag 11.11.2018 Klokka 13.00

Liverpool ligger som nummer tre i serien med 8-3-0 på de elleve første kampene og har tatt 27 poeng. De spilte uavgjort mot Arsenal i sist kamp en kamp der det var tett og jevnt og begge lag produserte mange sjanser. Liverpool gikk på en smell i midtuken da de tapte 0-2 borte mot Røde Stjerner i Champions League. Liverpool har vært sterke hjemme denne sesongen å står med 4-1-0 på de fem kampene. De har også en målforskjell på hjemmebane på 12-1. Sadio Mane er toppscorer for Liverpool med 6. Seriemål denne sesongen, mens Mohamed Salah står med 5. Seriemål.

Fulham er Premier Leagues dårligste lag i år. De ligger helt sist med kun fem poeng. De har 1-2-8 på de første elleve spilte kampene. De har også vært svake den siste tiden med 0-2-6 på de siste åtte kampene. De har også 0-0-5 på de siste fem seriekampene og står med målforskjellen 3-16 på de fem kampene. Fulham har 29 baklengsmål denne sesongen. På bortebane er de svakest med 0-1-5 og 5-16 i målforskjell. Aleksandar Mitrovic er fremdeles toppscoreren til Fulham med 5. Seriemål denne sesongen.

I Premier League står Liverpool med 8-4-1 mot Fulham på Anfield. De har de siste årene vunnet. Men det var en periode der Fulham klarte å få med seg en del uavgjortresultat.

Vi tror at Liverpool kommer til å kjøre over Fulham. Liverpool er revansjesugen og kommer til å gå i strupen på Fulham. Vi tror at kampene kommer til å ende med 5-1 til Liverpool. Her går vi for en H.

Chelsea – Everton Søndag 11.11.2018 Klokka 15.15

Chelsea vant sist kamp 3-1 over Crystal Palace og ligger nå som nummer to på tabellen med 27 poeng. De er et av tre lag som ikke har tapt i Premier League denne sesongen. Chelsea ligger to poeng bak Manchester City og likt med Liverpool, men foran på målforskjell. Chelsea står med 4-2-0 på hjemmebane denne sesongen. Eden Hazard er toppscorer i Premier League og Chelsea med 7. Seriemål denne sesongen. Alvaro Morata har også fått kommet seg i gang å ligger med 5. Seriemål hittil.

Everton slo Brighton hjemme sist kamp. Everton står med 4-0-1 på de siste fem seriekampene og er i stigende form. De står med 5-3-3 på de første elleve seriekampene og har 18 poeng og ligger som nummer ni på tabellen. Everton har ikke vært så sterke på bortebane i år og har der spilt fem kamper som det har blitt 1-2-2 på. Richarlison er toppscorer i Everton med 6. Seriemål, mens Gylfi Sigurdsson står med 5. Seriemål denne sesongen.

De siste syv kampene mellom Chelsea og Everton på Stamford Bridge i Premier League har det endt med 6-1-0 til Chelsea. Chelsea har for det meste vunnet kampene med et eller to mål. Det har skjedd en gang den siste tiden at Everton fikk juling å da tapte de 5-0.

Vi tror at Chelsea tar hjem denne seieren. Chelsea har overtaket på Everton på hjemmebane og kommer til å vinne nok en gang. Her går vi for en 2-0 seier til Chelsea. Her setter vi en H.

Arsenal – Wolverhampton Søndag 11.11.2018 Klokka 17.30

Arsenal ligger som nummer fem på tabellen med 7-2-2 på de elleve serierundene i Premier League. De har vært sterk den siste tiden å står med 7-2-0 på de ni siste kampene. De spilte uavgjort mot Liverpool sist på hjemmebane og spilte en god kamp som de fort kunne ha vunnet. Arsenal står med 4-1-1 på hjemmebane og har bare avgitt poeng mot lag som Manchester City (tap) og Liverpool (uavgjort). Pierre-Emerick Aubameyang er toppscorer for Arsenal med 7. Seriemål denne sesongen.

Wolverhampton ligger på en ellevte plass med 4-3-4 på de elleve første kampene. De har ikke fått noen gode resultater den siste tiden å står med tre strake tap i Premier League. Wolverhampton står med 2-1-2 på bortebane, men det har ikke akkurat vært så mange mål i bortekampene til Wolverhampton denne sesongen. Målforskjellen på bortebane er 3-4. Wolverhampton har kun scoret elleve seriemål denne sesongen og de mangler en spiss som kan putte de nødvendige målene. Raul Jimenez er toppscorer for Wolverhampton med 3. Seriemål denne sesongen.

Wolverhampton har spilte seks kamper borte mot Arsenal, og det har ikke akkurat endt godt for Wolves. Arsenal har overtaket med 5-1-0 på de seks oppgjørende de har spilt på hjemmebane mot Wolverhampton.

Vi tror at Arsenal kommer til å ta seieren mot Wolverhampton. De har gode enkeltspillere, det samme har Wolverhampton, men det er mer en helhet med Arsenal. Vi tror at Arsenal vinner 2-0. Denne kampen ender med H.

Manchester City – Manchester United Søndag 11.11.2018 Klokka 17.30

Manchester City har vært sterke denne sesongen som de var i fjor å står med 9-2-0 på de elleve kampene i Premier League. Manchester City har vært fantastiske foran mål og står med 33 seriemål på 11 kamper. Det er 3 i snitt pr. kamp. De har bare fire baklengsmål på de elleve kampene. På hjemmebane står de med 24-3 i målforskjell og 6-0-0. Manchester City har avgitt poeng til to lag denne sesongen og det er Wolverhampton (uavgjort) og Liverpool (uavgjort) begge på fremmed gress. Sergio Agüero er toppscorer med 7. Seriemål for Manchester City, mens Raheem Sterling står med 6. Seriemål denne sesongen.

Manchester United ligger som nummer syv på tabellen og er hele ni poeng bak Manchester City. Manchester United har kommet seg litt mer i gang å står med 3-1-0 på de siste fire seriekampene. De har 6-2-3 og har tatt 20 poeng totalt i serien. På bortebane står Manchester United med 3-1-2 ligger på sjetteplass over bortetabellen. Manchester United slo Juventus 2-1 i midtuken på bortebane og det kan bringe inspirasjon til Manchester United som skal spille derbyoppgjør mot Manchester City. Anthony Martial har gått forbi Romelu Lukaku på toppscorerlisten og har 5. Seriemål mot Lukaku sine 4. Seriemål.

Manchester United har et lite overtak på bortebane hos Manchester City den siste tiden. De siste tre seriekampene på Etihad Stadium står Manchester United med 2-1-0.

Vi tror det blir en tett og jevn kamp der Jose Mourinho får et resultat ut av kampen. Vi tror det ender med 1-1 mellom Manchester City og Manchester United. Her setter vi en U.

Share