Premier League hengekamper 34. Runde

Liverpool – Fulham

Liverpool har hatt en tung sesong i serien i år, men sist mot Norwich løsnet det for Liverpool. Norwich tapte hele 0-3 for Liverpool, og Luis Suarez ble den store spilleren for Liverpool med tre mål mot Norwich.

Fulham for sin del fikk seg et stortap sist kamp da de ble banket av Everton. De tapte hele 4-0 mot Everton som er i kjempeform, mens Fulham har vært i ganske god form før de møte Everton i serien.

Dette blir en kamp Liverpool vinne på hjemmebane. Liverpool vinner kampen tilslutt 3-1 mot Fulham. Denne kampen ender med en H på Anfield.

Stoke – Everton

Stoke klarte å holde Arsenal sist kamp til 1-1 på hjemmebane, og det er ingen lett match å komme til Stoke å ta poeng. Peter Crouch scorte målet for Stoke og står nå med 10 seriemål for sesongen for Stoke.

Everton for sin del spilte uavgjort mot Manchester United, og knuste sist Fulham på hjemmebane, med hele 4-0. Jelavic er i kjempeform og har scoret 4 mål på de siste to kampene han har spilt. Jelavic står også med 8 seriemål for sesongen for Everton.

Kampen ender jevnt, og jeg tror Everton går av med seieren. Stoke 1-2 Everton er mitt tips for denne kampen. Kampen ender med en B.

Chelsea – Newcastle

Chelsea har spilt fantastisk den siste tiden og er klare for Champions League finale der de skal møte Bayern München. Samtidig slo de QPR 6-1 på hjemmebane, og Fernando Torres har funnet tilbake til scoringsformen med å score 4 ganger på 2 kamper.

Newcastle har vært fantastisk gode over lang tid, men sist kamp tapte de med ekstreme siffer, de ble rett og slett knust av Wigan. Wigan vant kampen mot Newcastle med hele 4-0 og nå ser det litt mørkt ut for Newcastle som har Chelsea på bortebanen til midtuken og som har Manchester City til helgen.

Kampen ender med seier til Chelsea. Tror Chelsea vinner kampen 3-1 mot Newcastle, og jeg tror at Fernando Torres kommer til å score igjen. Kampen ender med en H.

Bolton – Tottenham

Bolton klarte å slå Aston Villa i midtuken med 1-2 og nå klarte de å score nok en gang to mål og klarte uavgjort mot Sunderland på bortebane. Bolton har visst at de ville vinne kampene, og prøve å sikre seg en ny kontrakt i årets Premier League.

Tottenham vært en av de dårligste lagene i den siste tiden men sist kamp fikk de seg en opptur med å slå Blackburn, en kamp de hadde 100 % kontroll på. Tottenham slo Blackburn med 2-0. Blackburn hadde ikke et eneste skudd på mål, og det besviser at Tottenham hadde utrolig god kontroll på denne kampen.

Kampen her ender med seier til Bolton. Bolton vinner kampen 2-1 mot Tottenham. Kampen her ender med en H.

Share