PokerStars ny sponsor for Lyon

PokerStars er verdens største pokeroperatør og tilbyder av online poker-spill, som er svært populært. Selskapet har nå informert om at de har inngått en avtale som gjør dem til offisiell sponsor for det franske fotballaget Lyon (Olympique Lyonnais). Lyon er et av Frankrikes største og mest populære fotballag, og de har en stor tilhengerskare. Nå introduseres altså PokerStars som en av hovedsponsorene.

Ifølge avtalen mellom PokerStars og Lyon skal det opprettes en dedikert seksjon på PokerStars sin hjemmeside, hvor Lyons kamper og resultater vil følges og analyseres. Kundene har mulighet til å delta i unike pokerturneringer, som byr på flotte premier for alle sportsfans. Vi kan for eksempel nevne VIP-billetter til lagets kamper og fotballtrøyer og -skjerf. PokerStars kommer også til å ha en stor merkevarekampanje på Stade De Garland, med direkte 3D-visning av sin enorme logo.

Vincent-Baptiste Closon, Lyons markedsføringsdirektør, uttaler følgende: «Det digitale er svært viktig for klubbens utvikling, og fordi spillselskaper er store aktører i den digitale bransjen, faller det da også naturlig for oss å samarbeide med PokerStars.

Fotballfans kan kvalifisere seg for spennende turneringer på nettsiden PokerStars.fr. Disse går av stabelen hver dag kl. 21.00. For å vinne en billett til å registrere seg for PokerStars’ Grand Finale, må man komme blant de ni beste i en turnering.

Lyon sin logo:

Lyon

Share