Parma tok et sterkt bortepoeng mot Inter

Inter har ikke hatt noe god sesong. Inter ligger helt nede på en 10. Plass i Serie A. Inter er ikke i akkurat noe god form for tiden. De står med 0-2-2 på de siste fire kampene i serien. Parma slo faktisk Inter hjemme denne sesongen. Den kampen vant Parma 2-0. Parma er det dårligste laget så langt i Serie A. De ligger hele nederst med bare ni poeng denne sesongen. Parma har bare tatt to poeng på de siste seks kampene i Serie A.

parmaInter tok ledelsen etter 25 minutter spill mot Parma. Inter-spilleren Fredy Guarin satte dermed inn sitt sjette seriemål for sesongen og sørget for 1-0 ledelse til Inter halvveis ut i den første omgangen. Parma gir seg ikke og et minutt før pause kommer 1-1 scoringen. Andi Lila ordner 1-1 rett før pause. Inter og Parma går til pause med 1-1. Parma spilte en god andre omgang også, men det var Inter som tok mer og mer over i den andre omgangen. Inter kjørte bra på til tider, men de klarte ikke å få ballen i mål i den andre omgangen.

Kampen endte med 1-1 mellom Inter og Parma. Inter ligger som nummer 10 på tabellen, mens Parma ligger fremdeles helt i bunnen av Serie A.

Share