Parma med sjokkseier mot serielederen

Parma har gått på to tap tidligere denne sesongen mot Juventus. Parma er det svakeste laget i årets Serie A-sesong, mens Juventus leder suverent serien med 14 poeng på Roma. Parma for sin del tok en god hjemmeseier på tirsdag da de slo Udinese med 1-0. Parma har tatt fire poeng på de siste to kampene i Serie A. Juventus for sin del slo Parma i den første kampen 7-0. Juventus kjørte over Parma på hjemmebane og vant tilslutt kampen 7-0. I kvartfinalen endte det med 0-1 seier til Juventus. Juventus står med 8-2 i målforskjell på de siste seks kampene i Serie A og med 16 poeng.

parmaLite sjanser i starten på kampen mellom Parma og Juventus. Mesteparten av avslutningene kommer utenfor begge målene og begge lagene går til pause med 0-0. I den andre omgangen kom det ei sjokkscoring fra Parma. José Mauri ordnet 1-0 til Parma etter 60 minutter spill. Parma som er slått konkurs leder mot serielederen i Italia nemlig Juventus. Juventus klarer ikke å få ballen i mål mot Parma.

Kampen endte med en sjokkseier til Parma som tar seieren. Parma vinner kampen 1-0 mot Juventus. Parma ligger fremdeles nederst på tabellen, men de har kommet seg skikkelig de siste kampene. Parma står med tre strake kamper uten tap i Serie A. Juventus leder fremdeles serien med hele 14 poeng på Roma som har en kamp mindre spilt.

Share