Overgangstipset Rosenborg 2021

Overgangstipset for Rosenborg foran 2021 sesongen

Rosenborg hadde nok en skuffende sesong i 2020. Der endte de uten medalje noe Rosenborg sist gjorde i 2008.

Vi tror at Åge Hareide kommer til å ha mye utskiftninger foran årets sesong. Vi vet at Tore Reginiussen allerede er ferdig i Rosenborg. Men vi tror at spillere som Even Hovland og Gustav Valsvik er også ferdig i Rosenborg. Vegar Eggen Hedenstad kommer uansett til å forlate Rosenborg, siden han ikke fikk forlenget avtalen sin. Vi tror at Pål André Helland og Anders Konradsen tar turen til Bergen og Brann. Vi tror også at spillere som Andreas Helmersen og Erik Botheim er ferdig i Rosenborg. Filip Brattbakk tipper vi drar på utlån, mens Samuel Adegbenro blir solgt til utlandet.

Åge Hareide tipper vi kommer til å hente inn Jo Inge Berget fra Malmö. Jacob Glesnes kommer tilbake fra USA til Rosenborg. Zymer Bytyqi og Adam Andersson er fort to andre spillere som kan komme inn portene på Lerkendal. Jonathan Augustinsson er allerede klar for Rosenborg foran denne sesongen. Besim Serbecic er også en spiller som kommer tilbake for Rosenborg som har vært på utlån i Sarajevo.

Spillere inn: Jonathan Augustinsson, Adam Andersson, Zymer Bytyqi, Jo Inge Berget, Jacob Glesnes

Spillere ut: Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Gustav Valsvik, Even Hovland, Anders Konradsen, Samuel Adegbenro, Pål André Helland, Andreas Helmersen, Erik Botheim, Filip Brattbakk (lån)

Share