Ondrasek avgjorde for Tromsø

Verken Aalesund eller Tromsø hadde tatt en trepoenger før møtet på Color Line stadion mellom de to lagene. Begge lag stod med ett poeng hver før denne runden, og kunne hatt godt av noen poeng.

20 minutter er spilt og det står 0-0 mellom de to lagene. Begge lag har til nå spilt jevnt. Michael Barrantes har to muligheter, men klarer ikke å sette ballen i mål. Etter 28 minutters spill derimot skal det bli mål, men det er 18 år gamle Mikael Norø Ingebrigtsen som står bak. 18-åringen scorer sitt første Tippeliga-mål noensinne, og sikrer 0-1 ledelse til pause for Tromsø.

ondrasekMichael Barrantes kommer til en gedigen mulighet etter 62 minutters spill og setter ballen i mål. Uheldigvis for Aalesund blåser dommeren for offside. Vanskelig å vite om dette var riktig eller ikke. 68 minutter er spilt og Aalesund får enda et mål avblåst. Denne gangen er det Peter Orry Larsen, men det ser ikke ut til å være offside. 87 minutter er spilt når Tromsø punkterer kampen ved Zdenek Ondrasek. Tsjekkeren nikker ballen i mål bak Aafk-keeper Sten Grytebust.

Det ender 0-2 til Tromsø, og Aalesund kunne vært flinkere til å sette mulighetene sine i dag. Med nesten 70 % ballbesittelse og seks avslutninger på mål burde de ha scoret noen mål.

Share