Ole Gunnar Solskjær og Molde tapte mot Haugesund

I Haugesund er det sterk vind, og duket til andre serierunde av Tippeligaen mellom Haugesund og Molde. Molde-trener Ole Gunnar Solskjær har på forhånd uttalt at han vil hevne 0-5 tapet fra fjorårets sesong. Den første scoringen i kampen skal vise seg å komme etter bare 13 minutter, og det er Alexander Søderlund og Haugesund som går opp i ledelsen. Joshua Gatt hadde en kjempesjanse 10 minutter før pause, men fikk den ikke i mål. Om Molde skal ta poeng i denne kampen så må de vise bedre takter enn det de gjorde i førsteomgang.

Den andre omgangen av kampen starter med at Molde foretar et bytte. Emmanuel Ekpo kommer inn for Magnus Wolff Eikrem. Den nigerianske fotballspilleren Ekpo kom til Molde tidligere i år. Det er fortsatt sterk vind i Molde, og nå er det Molde som har vinden med seg. I de første fem minuttene av andreomgang er det Molde som har ballen mest. Etter 52 minutter får Haugesund et frispark i god posisjon, men Espen Bugge Pettersen redder ballen. Minuttet etter kommer Søderlund alene med Molde-keeper Bugge Pettersen, men Søderlund skyter i tverrliggeren. Linjedommeren sier at ballen er inne, men mange protesterer på dette. Det står 2-0 til Haugesund og Alexander Søderlund er målscorer igjen. VG skriver at det ser ikke ut som at ballen har vært inne.

Ole Gunnar Solskjær tar grep, og setter inn Zlatko Tripic for Magne Simonsen etter 58 minutters spill. Etter 74 minutters spill stikker Magne Hoset igjennom, og blir felt av Storbæk. Rett etterpå blir Magne Hoset byttet ut, og Davy Claude Angan kommer inn. Rundt 80 minutter får Molde flere cornere, men klarer ikke å sette ballen i mål. Skuddet stoppes, og det kommer mange skudd til, men det ender med at  Even Hovland skyter utenfor målet. Etter 83 minutters spill blir Nikola Djurdjic byttet ut, og inn kommer Geir Ludvig Fevang.

Etter 85 minutters spill får Jo Inge Berget en kjempesjanse, men klarer ikke å sette den i mål. Berget skyter ballen langt over mål. To minutter etterpå får Molde en corner, og Forren header ballen i tverrliggeren. Tomålscoreren Alexander Søderlund blir byttet ut, og inn kommer 23 år gamle Oddbjørn Skartun. Det er lagt til tre minutter, men det ser ikke ut til at Molde har noen sjanse. Kampen ender 2-0 til Haugesund, og det er nok ikke Molde-trener Ole Gunnar Solskjær fornøyd med.

 

Share