Norwich vant i Wales etter en thriller av en kamp

Norwich vant nok en gang og klatret over Liverpool på tabellen.

Norwich åpnet sterkest borte i Wales mot Swansea. Norwich hadde mange gode målsjanser mot Swansea. Swansea hadde mest ball, men hadde få skudd på mål i starten av kampen. Etter 16 minutter spill kom scoringen til Norwich som var ganske så fortjent. 0-1 kom ved Steven Whittaker. Norwich fortsetter å dominere kampen og er sterke mot Swansea. Etter 40 minutter spill kommer 0-2 scoringen til Norwich. Denne gangen er det Sebastian Bassong som setter inn 0-2 scoringen for Norwich. Dette er Sebastian Bassong sitt tredje seriemål for sesongen. Norwich gir seg ikk å setter også inn 0-3 etter 44 minutter, denne gangen er det Grant Holt som scorte målet for Norwich. Norwich spilte best i den første omgangen å ledet fortjent 0-3 til pause mot Swansea. Norwich har rett og slett kjørt over Swansea i den første omgangen.

I den andre omgangen åpner Swansea bedre å får inn en tidlig scoring. 1-3 kommer etter 51 minutter ved Michu som setter inn sitt 11. Seriemål for sesongen. Jonathan De Guzman setter inn 2-3 etter 59 minutter spill og det er kamp igjen mellom Swansea og Norwich. Swansea kommer seg mer med i den andre omgangen å dominerer i den andre omgangen. Men etter 77 minutter kommer det nok en scoring til Norwich. Denne gangen er det Robert Snodgrass som setter ballen i mål. 2-4 til Norwich. Swansea ga seg ikke å fikk inn 3-4 scoringen også. Michu var nok en gang målscorer for Swansea.

Kampen endte med 3-4 seier til Norwich, som tok en sterk seier mot Swansea i Wales. Swansea ligger som nummer 8 på tabellen, mens Norwich ligger som nummer 11 etter seieren i Wales.

Share