Nolito matchvinner for Celta

Celta de Vigo startet godt mot Real Madrid sist kamp, men det endte med et 2-4 tap tilslutt. Celta de Vigo ligger som nummer ni på tabellen. Celta de Vigo står med 3-1-2 på de siste seks kampene i serien. Malaga ligger som nummer syv på tabellen. Malaga er i skuffende form den siste tiden å står med 0-3-3 på de siste seks kampene. Malaga har sluppet inn de fleste mål på bortebane denne sesongen og Malaga har tapt ni seriekamper på bortebane så langt denne sesongen.

nolitoCelta de Vigo og Malaga spilte en jevn første omgang. Det var få store sjanser og en tett og spennende kamp, men ingen scoringer i den første omgangen og Celta de Vigo og Malaga gikk til pause med 0-0. I den andre omgangen var det fremdeles en tett og jevn kamp mellom lagene. Vi måtte vente helt til det var spilt 89 minutter av kampen før matchvinnerscoringen kom. Nolito satte ballen i mål til 1-0 til Celta de Vigo. Dette var Nolito sitt 11. Seriemål for sesongen. Flere scoringer ble det ikke i kampen mellom Celta de Vigo og Malaga.

Kampen endte med 1-0 seier til Celta de Vigo. Celta de Vigo ligger som nummer ni på tabellen med 45 poeng, mens Malaga er i svak form for tiden å ligger fremdeles som nummer syv på tabellen, men har 47 poeng og lagene kommer fort bakfra nå.

Share