Mulumbu har signert for Norwich

Youssouf Mulumbu har signert en to-årskontrakt med Norwich. Mulumbu har vært en viktig spiller for West Bromwich over flere sesonger og fikk nesten 200 seriekamper for klubben.

youssouf mulumbuMulumbu startet karrieren sin i 2004 i PSG. Der spilte han for det meste på andrelaget til PSG. Mulumbu fikk 50 seriekamper på B-laget. Youssouf Mulumbu fikk 13 seriekamper på førstelaget til PSG. Han var samtidig på utlån til Amiens. I starten på 2009-sesongen ble han utlånt til West Bromwich der han fikk 6 seriekamper for West Bromwich. West Bromwich signerte han sommeren 2009 og der kom han skikkelig i gang. Fra 2009 til 2015 fikk han spilt 187 seriekamper og scoret 15 seriemål. Mulumbu hadde sin beste sesong i 2010/11 sesongen da West Bromwich var et nyopprykket-lag. Da scoret Mulumbu syv seriemål i Premier League.

Alexander Tettey får dermed en utfordrer sentralt på midtbanen. Mulumbu er en spiller som er kjent for å være en hard spiller. Youssouf Mulumbu har fått 26 landskamper for Kongo og har scoret et seriemål for landet sitt.

Share