Morten Berre scorer på sin bursdag

Vålerenga skulle møt Odd/Grenland. Vålerenga hadde ikke vunnet en kamp på hjemmebane siden mai, og nå var det vel på Oslolaget å ta en tre poenger på hjemmebane. Odd/Grenland for sin del hadde sluppet inn 14 mål på de 5 kampene de har spilt den siste tiden, og har tapt mange av kampene.

Vålerenga tar tidlig ledelsen med en fantastisk scoring av Morten Berre som header ballen i mål etter 14 minutter. Morten Berre sin 37 årsdag ender med scoring. 1-0 til Vålerenga. Mohammed Fellah gjorde rett etterpå 2-0 til Vålerenga. Vålerenga gikk også til pause med 2-0. Odd/Grenland var fullt på høyde med Vålerenga, men Vålerenga hadde satt de sjansene de hadde fått.

I den andre omgangen fikk Vålerenga inn 3-0 først og hadde egentlig punktert kampen for godt. Kristofer Hæstad satte inn 3-0 etter 55 minutter. Elbasan Rashani satte inn 3-1 etter 81 minutter, og ble byttet ut etter 83 minutter med Frode Johnsen som fikk spille de siste minuttene av kampen.

Kampen endte med 3-1 seier til Vålerenga som har begynt å kommet se utover sesongen, mens Odd/Grenland sliter som bare det, de slipper inn alt for mye mål, og må prøve å holde igjen mer bakover om de skal vinne fotballkamper.

Share