Mönchengladbach fortsetter den gode formen

Hoffenheim ligger som nummer syv på tabellen når det står igjen åtte serierunder. Hoffenheim er ikke i noe dårlig form. Hoffenheim står med 3-2-1 på de siste seks kampene i serien. Hoffenheim har vært et sterkt lag hjemme denne sesongen å har scoret 27 av sine 40 seriemål på hjemmebane denne sesongen. Borussia Mönchengladbach ligger som nummer tre på tabellen og har hatt en god sesong. Sist kamp slo de også Bayern München. Borussia Mönchengladbach er det nest sterkeste laget formmessig akkurat for øyeblikket.

Borussia MonchengladbachHoffenheim startet kampen best mot Borussia Mönchengladbach og tok kommandoen i kampen. Etter 17 minutter spill kom første scoring i kampen og den gikk til Hoffenheim. Sven Schipplock ordnet 1-0 til Hoffenheim noe som var hans andre seriemål denne sesongen. Men det er ikke lenge at Hoffenheim er i ledelsen mot Borussia Mönchengladbach. Max Kruse setter straffen til Mönchengladbach i mål etter 26 minutter spill og det står 1-1. Borussia Mönchengladbach snur kampen etter 31 minutter spill da Patrick Hermann ordner 1-2. Mönchengladbach gir seg ikke i den første omgangen, bare fem minutter senere kommer 1-3 scoringen. Raffael satte dermed inn sitt åttende seriemål denne sesongen. Mönchengladbach har avsluttet omgangen sterkt å går til pause med 1-3 ledelse over Hoffenheim. Mönchengladbach gir seg ikke å fortsetter å kjøre på i den andre omgangen. Patrick Hermann sørget for 1-4 etter 51 minutter spill. Borussia Mönchengladbach produserte ikke så voldsomt flere sjanser enn det Hoffenheim gjorde i den andre omgangen, men Mönchengladbach var mer treffsikre på målet denne kvelden. Håvard Nordtveit fikk spille de siste 14 minuttene for Mönchengladbach, mens Tarik Elyounossi ble sittende på benken hele kampen.

Kampen endte med 1-4 seier til Borussia Mönchengladbach. Hoffenheim ligger som nummer syv på tabellen. Borussia Mönchengladbach ligger som nummer tre på tabellen, og har nå tatt 50 poeng så langt denne sesongen på 27 serierunder.

Share