Molde vant derbyet på Nordvestlandet

Molde og Aalesund er et av de store lokalderbyene i Norge, og denne gangen viste Molde igjen hvem som er storebror i Møre og Romsdal. Sunnmøringene hadde ikke så mye å stille opp mot Molde, og en unggutt på bare 17 år imponerte stort for moldenserne.

svendsenMolde fikk en pangstart på kampen og scoret etter bare fem minutters spill. Sander Svendsen setter ballen enkelt i mål. Fem minutter etterpå er det Ola Kamara sin tur, og hjemmelaget står med 2-0 etter bare 10 minutter spill. Etter en omgang med en del feilpasninger for Molde, så skal Aalesund også få ett mål. Selv om de ikke har hatt mange skuddforsøk, så kommer Aalesund til en stor mulighet når 43 minutter er spilt. Michael Barrantes er målscoreren for Aalesund. Det står 2-1 til Molde til pause.

Molde starter best i andreomgang, og det gir uttelling når 62 minutter er spilt. Det er Sander Svendsen som scorer sitt andre for dagen, som sklir balle i mål etter et innlegg fra Per Egil Flo. Molde gir seg ikke med 3-1, for når 75 minutter er spilt sentrer Tommy Høiland til Ola Kamara som øker ledelsen til 4-1. Når 81 minutter er spilt skal også Tommy Høiland få sin scoring, etter en pasning fra Mattias Moström.

Molde vinner kampen på Nordvestlandet, og ikke veldig mange Aalesund-supportere møtte opp i Molde. Det kan muligens ha en sammenheng med at klubben bare står med ett poeng så langt i Tippeligaen.

Share