Molde slår Lillestrøm på en dårlig dag

Molde har vært god på hjemmebanen i starten på sesongen og stod med to strake hjemmeseire før denne kampen mot Lillestrøm. Lillestrøm for sin del har ikke funnet i Tippeligaen siden August 2011, det begynner å bli en stund siden.

I den første omgangen kom det første målet til Molde og Davy Claude Angan som satte inn 1-0 etter 28 minutter av den første omgangen. Rett før pause kommer det en kjempetabbe av Espen Bugge Pettersen som gjør slik at det står 1-1, målscorer for Lillestrøm er Palmi Rafn Palmason. 1-1 står seg også til pause mellom Molde og Lillestrøm.

I den andre omgangen kommer den første scoringen til Lillestrøm etter 66 minutter med Frode Kippe som gjør slik at Lillestrøm går oppi ledelsen med 1-2 på Aker Stadion. Men helt på slutten av kampen bestemmer Molde seg for å gjøre en sluttspurt og den lykkes de veldig bra med. Først setter Mattias Möstrøm inn 2-2 etter 85 minutter, der han banker den i nettaket, og rett etterpå kommer 3-2 scoringen også til Molde med Daniel Chukwu Chima som avgjør kampen for Molde.

Kampen ender med 3-2 seier til Molde, som tar sin tredje strake hjemmeseier på Aker Stadion. Lillestrøm for sin del ligger langt bak, og har fremdeles ikke vunnet i årets sesong av Tippeligaen.

Share