Molde med fortjent seier over Rosenborg

Molde var det sterkeste laget i rivaloppgjøret mot Rosenborg og sikret seg tre poeng.

Molde åpnet kampen best mot Rosenborg, og var egentlig det beste gjennom hele den første omgangen. Mikael Dorsin fikk senere gult kort i den første omgangen å må stå over mot Strømsgodset. 0-0 var resultatet i den første omgangen mellom Molde og Rosenborg.

I den andre omgangen prøver Rosenborg å gå fremover, men det er Molde som dominerer på Aker Stadion og etter 60 minutter spill går ballen i mål for Molde. Pape Pate Diouf setter ballen i mål til 1-0 til Molde. Dette var Pape Pate Diouf sitt første seriemål i Moldetrøya. Molde var farligere enn Rosenborg i resten av kampen også. Helt på tampen sendte Rosenborg alle spillerne i angrep, men det hjalp heller ikke. Molde fikk tak i ballen og Jo Inge Berget sendte en fantastisk pasning til Etzaz Hussain som hadde åpent mål og satte ballen inn til 2-0 for Molde.

Kampen endte med 2-0 seier til Molde som leder årets Tippeliga etter 27 seriekamper. Rosenborg er nummer 2 og Strømsgodset nummer 3 med lik poengsum, bare at Rosenborg har bedre målforskjell enn Strømsgodset.

Share