Molde klarte ikke å vinne over Tromsø

Molde vant sist kamp fortjent mot Rosenborg, og ledet serien med 3 poeng før kampen mot Tromsø. Molde skulle ikke få det lett på Alfheim Stadion.

Ole Gunnar Solskjær sine menn tok ledelsen etter bare 4 minutters spill med Daniel Chima Chukwu. Tromsø-keeper Benny Lekstrøm har et forferdelig utspill som gjør det enkelt for Chukwu for å sette ballen i mål. Etter 45 minutters spill gjør Lekstrøm enda et dårlig utspill, men Jo Inge Berget klarer ikke å score for Molde. Det står 1-0 til Molde til pause, men det kunne fort ha vært både 2 og 3 mål til Molde.

Etter 54 minutter kommer Joshua Gatt inn for Pape Pate Diouf, og Solskjær skal satse på fart framover i banen. Etter 79 minutter får førstnevnte gult kort. I det 77. minutt, så kommer utligningen til Tromsø. Aleksandar Prijovic får stå umarkert på bakerste stolpe, og kan enkelt sette ballen i mål. Litt i overkant av 4500 tilskuere så Tromsø og Molde spille uavgjort på Alfheim.

Om Strømsgodset eller Rosenborg vinner i morgen vil Molde lede med bare ett poeng. Foreløpig leder Molde med 4 poeng, men det er før Rosenborg og Strømsgodset har spilt mot hverandre.

 

Share